Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Labdarúgás, I. liga

A napokban edzőváltáson átesett Sepsi OSK mozgalmasan kezdi a jövő hetet, ugyanis hétfőn 18 órától azt a Botoşani-t látja vendégül, amely az odavágók során 5-1-es csapást mért a piros-fehérekre. A hazai pálya előnyét kihasználva, remélhetőleg más végkifejlettel zárul ez a párbaj. A 16. forduló programja: ma Jászvásári CSM–Concordia Chiajna (20.45); szombaton Voluntari–Juventus (18), Temesvár–Astra (20.45); vasárnap Kolozsvári CFR–Medgyes (18), Krajova–FCSB (20.45); hétfőn Sepsi OSK–Botoşani (18), Dinamo–Viitorul (20.45).

Labdarúgás, III. liga

Szombaton 15 órától első idegenbeli győzelmére hajt a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata, Gazda József tanítványai Foksányban igyekeznek megszerezni a három pontot. A kék-fehérek eddig három győzelem mellett ugyanannyi döntetlent és két vereséget gyűjtöttek be, ezzel a 9. helyen állnak, míg a foksányiak 4–4–1-es mutatóval a harmadikok. Nem lesz könnyű, de meglehet nyerni ezt a mérkőzést! A 10. forduló további programja: szombaton Szászhermány–Barcarozsnyó, Oţelul–Csíkszereda, Székelyudvarhely–Románvásár, Radóc–Valea Mărului, Darabani–Paşcani; vasárnap Bákó–Lieşti.

Megyei labdarúgás

A IV. liga 10. fordulójának programja (kezdési időpont: ifjúságiak 12.45, felnőttek 15 órától): szombaton Bölön–Barót; vasárnap Gelence–Illyefalva, Perkő–Nagyajta, Kovászna–Dálnok, Csernáton–Zágon, Bardoc–Ozsdola, Réty–Berecki FC, a Papolci FC áll. Az V. liga 9. fordulójának menetrendje: vasárnap Nagybacon–Szotyor, Hidvég–Árkos, Zabola–Kommandó, Maksa áll. A Bodok–Szitabodza mérkőzést tegnap játszották le.

Teremlabdarúgás

A továbbra is pontnélküli Sepsi Futsal szombaton 13.30-tól a Jászvásári CSM Poli otthonában lép pályára a teremlabdarúgó élvonal 8. fordulójában, ahol borítékolhatóan kemény ellenállásra számíthat a moldvai csapattól, amely az előző három fordulóban bravúrosan teljesített, mindössze egy góllal maradt alul Galacon (5–4), hazai pályán iskolázta le a City’us-t (13–2), és pontot mentett Călărași-on (3–3). A további program: Dévai Autobergamo–Marosvásárhelyi City’us (vasárnap, 18 órától) Csíkszeredai Imperial Wet–Temesvári Informatica (vasárnap, 20) Galaci United–Futsal Klub Székelyudvarhely (hétfő, 18.30) Dunărea Călărași–Resicabányai Muncitorul (kedd, 18).

A II. ligában érdekelt KSE vasárnap 18 órától a Bodzavásári Fortiust látja vendégül a céhes városi sportcsarnokban a pontvadászat 6. fordulójában. A 12 pontos kézdivásárhelyiek a rangsor harmadik helyén állnak, míg vasárnapi ellenlábasuk 9 ponttal a negyedik.

Teke

Szombaton reggel 9 órától rendhagyó párharc színhelye lesz a kézdivásárhelyi tekepálya, ugyanis a KSE tekecsapata első A-osztályos mérkőzését játssza hazai környezetben. A kézdivásárhelyi tekesport hosszas hányattatás után jutott el erre a szintre, amikor vendégül láthatja az ország élvonalába tartozó csapatokat. Ezúttal a rangsor élén álló Kolozsvári CFR-t fogadják, minden érdeklődőt szeretettel várnak a tekepályán, hogy bátorítsák a csapatot!

Sakk

A sepsiszentgyörgyi Szent György Lovag Sakk Klub vasárnap háromszéki rapid sakkbajnokságot szervez Kovászna Megye Tanácsa támogatásával. A viadalnak a Mihai Viteazul Főgimnázium ad otthont, a megmérettetésre a verseny napján lehet jelentkezni 8.30–8.50 óra között. A kiírás szerint a vetélkedőt 7 fordulós svájci rendszerben bonyolítják le, 15 perc+12 mp/lépés/játékos gondolkozási idővel.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük