Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportajánló a hétvégére

Sportajánló a hétvégére Sport

Labdarúgás

Háromgólos előnyből várja a III. ligás osztályozó szombati visszavágóját a Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata, amely a múlt heti odavágón 3-0-ra győzött Maroshévízen a helyi Pro Mureşul ellen. A szombati összecsapás 17.30-kor kezdődik a Sinkovits-stadionban, ezt követően – amennyiben a KSE hozza a kötelezőt – közös ünneplésre hívják a szurkolókat a stadion és sportcsarnok közti füves területre.

A KSE-t irányító Gazda Józseftől megtudtuk, a keret készen áll és várja a mérkőzést, a visszavágó előtti utolsó edzést ma tartják. „Nálunk van az előny, és nem akarjuk kiengedni a kezünkből ezt a lehetőséget. Hosszú évek kemény munkájának gyümölcsét készülünk learatni, számítunk szurkolóinkra, és a kedvükért még jobb meccset, látványosabb játékot akarunk mutatni, mint egy héttel korábban” – nyilatkozta Gazda József edző. Úgy legyen, hajrá KSE!

Asztalitenisz

Az ország legjobb asztalitenisz-palántái Besztercén tartózkodnak, ahol a közkedvelt, Ezüstütő nevet viselő gyerekbajnokságon vesznek részt. A viadal tegnapi nyitónapján, illetve ma a csapatküzdelmeket rendezik, szombaton és vasárnap egyéniben bizonyíthatnak az apróságok. A sepsiszentgyörgyi Electrica és a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub növendékeinek szoríthatunk.

Kerékpártúra

A Kézdivásárhelyi SE kerékpár-szakosztálya vasárnap biciklitúrát szervez a Szent Anna-tóhoz a következő útvonalon: Kézdivásárhely – Torja – Bálványos – Szent Anna-tó és vissza. Találkozó a sportcsarnok előtti téren, indulás reggel 8 órakor. Jelentkezni Balog Szilárdnál (0752.636.983) lehet. Rossz idő esetén a túra elmarad!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük