Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Spanyol fölény a BL-ben

Spanyol fölény a BL-ben Sport

Az Atlético Madriddal és az AS Monacóval teljessé vált a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntője, mindössze egy angol csapat van a legjobb nyolc között, éspedig a Sevillát búcsúztató Leicester City, amely pillanatnyilag 15. a húszcsapatos angol bajnokságban.

 A legjobb nyolc között öt ország csapatai képviseltetik magukat a labdarúgó Bajnokok Ligájában: három spanyol és két német mellett egy-egy angol, olasz és francia együttes jutott be a negyeddöntőbe. Itt – a nyolcaddöntővel ellentétben – már azonos nemzetbeliek és korábbi csoportellenfelek is összekerülhetnek a párosítások sorsolásánál, amelyet ma délben rendeznek Nyonban. A negyeddöntőbe jutott csapatok: Real Madrid (címvédő, spanyol), Atlético Madrid (spanyol), FC Barcelona (spanyol), Bayern München (német), Borussia Dortmund (német), AS Monaco (francia), Juventus (olasz), Leicester City (angol).

Az UEFA Bajnokok Ligája további menetrendje: negyeddöntő – április 11/12, visszavágók – április 18/19; elődöntő-sorsolás – április 21; elődöntő – május 2/3, visszavágók – május 9/10; döntő – június 3. (szombat, Millenium Stadion, Cardiff, Wales)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük