Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sorsoltak a teremfoci Román-kupában

Sorsoltak a teremfoci Román-kupában Sport

Kedden délután a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) bukaresti székházában kisorsolták a teremlabdarúgó Román-kupa negyeddöntőjének párosításait. A sorsolásnál a háromszéki csapatok nem voltak érdekeltek, mindkét alakulatunkat másodosztályos együttesek búcsúztatták.

Mint ismeretes, a KSE-t az első körben a Csíkszeredai Imperial Wet (2-5), míg a Sepsi FC-t a nyolcaddöntőben a Brassói Colțea (6-7) ejtette ki. A még talpon levő székelyföldi együttesek közül az FK Székelyudvarhely könnyű ellenfelet a másodosztályos Segesvári Pro Tineret személyében. A bajnoki címvédő Marosvásárhelyi City’us nyolcaddöntős meccsét február 15-én játssza le, az Arad megyei Simándi Sólymok otthonában, és amennyiben továbbjut, a Jászvásári Polival találkozik a legjobb nyolc között.

A negyeddöntő slágermeccse a Dévai Autobergamo és a Galaci United összecsapása lesz, amely a tavalyi kupadöntő megismétlése. Akkor a dévaiak kiegyensúlyozott játékot követően 3-2 arányban nyertek és hódították el a trófeát. A párharcokat a február 18–19-i hétvégén bonyolítják le. A továbbjutó sorsa egyetlen találkozón dől el.

Teremlabdarúgás, Román-kupa, negyeddöntő, párosítások:

Segesvári Pro Tineret–FK Székelyudvarhely, Jászvásári Poli–a Simándi Sólymok/Marosvásárhelyi City’us nyertese, Dévai Autobergamo–Galaci United, Brassói Colțea–Temesvári Informatika.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük