Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sorsolnak az I. ligában

Sorsolnak az I. ligában Sport

Mindössze egy hét választ el bennünket az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2017–2018-as idényének rajtjától, amelynek pikantériája, hogy idén először Kovászna megyének is lesz képviselője a legmagasabb szinten, hála a Sepsi OSK bravúros feljutásának. A pontos menetrendre ma derül fény.

A korábbi elképzelésekkel ellentétben mégsem változik az I. liga versenykiírása, azaz a körmérkőzéses alapszakasz után a hat legjobb együttes a play-offban folytatja a küzdelmet a bajnoki címért, míg a ranglista alsó felében végző nyolc csapat alsóházi rájátszásban küzd a bennmaradásért. A pontos menetrendet ma délben sorsolják ki a Hivatásos Labdarúgóliga (LPF) székházában.

Háromszék képviselője, a Sepsi OSK a hét közepén befejezte bükfürdői edzőtáborozását, ahol napi két edzéssel hangoltak a küszöbön álló szezonra. Az I. ligában újonc piros-fehérek négy edzőmérkőzést játszottak, előbb 1-0-s vereséget szenvedtek az osztrák élvonalbeli SKN St. Pöltentől, majd Papsys és Astafei góljaival 2-1-re verték az Ararat Moskow alakulatát. Kedden a Credobus Mosonmagyaróvártól szenvedtek 3-0 arányú vereséget, majd szerdán, a felcsúti stadionban Csákvárt győzték le 2-1 arányban. Hadnagy Attila a 7. és a 80. percben vette be a csákváriak kapuját.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük