Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sikerek a Duna-parton

Sikerek a Duna-parton Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK cselgáncsozói öt első, egy második és egy harmadik helyezéssel zárták szombaton a nemzetközi Calafat-kupát, amelyet U13-as korosztályban hirdettek meg. A viadalon mintegy 200 dzsudoka, a hazaiak – köztük nyolc céhesváros-beli – mellett bolgár, szerb, olasz és magyar versenyzők vettek részt és küzdöttek meg a legjobbaknak járó elismerésért.

A lányok között Balogh Hanna nagyot harcolva, magabiztosan nyerte meg a 48 kg-osok küzdelemsorozatát, a fiúknál Aracsi Ákos (42 kg), Szima Tamás (46 kg), Kovács Karsaly (60 kg) és Borcsa Félix Lehel (+60 kg) nem talált legyőzőre. A Veres László irányította csapat Barbocz Mátyás (38 kg) révén begyűjtött egy második helyet, míg Vizi Zsolt (34 kg) a dobogó leg­alacsonyabb fokára állhatott fel. A kézdivásárhelyi sportklub nyolcadik tagja, az 55 kg-os súlycsoportban szőnyegre lépő Antal Levente helyezés nélkül zárta a kupát.

– Meg vagyok elégedve tanítványaim teljesítményével. Egy kis szerencsével még egy első helyet begyűjthettünk volna, de sajnos nem jött össze. Nincs okom a panaszra, hiszen a fiúknál a kilenc súlycsoportból négyet megnyertünk. Jó volt a verseny, a gyerekek remekül küzdöttek– nyilatkozta érdeklődésünkre Veres László edző, aki azt is elmondta, hogy a hétvégén sportolóival a paksi Atom-kupán szerepelnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük