Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Érik a lilák első bajnoki címe

Már csak egy győzelem választja el a Temesvári Informatika teremlabdarúgó-csapatát fennállása első bajnoki címének megszerzésétől, miután a hétfő esti 1–0-s győzelem után kedden 6–4 arányban múlta felül a tavalyi ezüstérmes Galaci Unitedet annak otthonában. A bajnoki döntő második felvonása is látványos, a végletekig kiélezett összecsapást hozott, a bánságiak szereztek vezetést a honosított Felipe Oliveira révén, majd a moldvaiak Cojoc és Laşcu révén fordítottak, de a lilák idegenlégiósa, Savio kiegyenlített. A folytatásban mindkét oldalon esett egy-egy találat, Andre Deco és Cojoc jóvoltából, így büntetőpárbaj döntött a győztes kilétéről. A temesváriak bírták jobban az idegek harcát és 6–4 (2–2, 1–1, 3–1 – büntetőkkel) arányban behúzták a második meccset is. Folytatás május 20-án 19 órától Temesváron. A párharc az egyik fél harmadik győzelméig tart, amennyiben szükség lesz negyedik összecsapásra is, azt május 21-én 19 órára ütemezik be. A bronzmeccset ma 19 órától rendezik Székelyudvarhelyen, a helybeli FK és a Dévai Autobergamo között.

 

Fő a folytonosság

A Székelyföldi Jégkorong Akadémia próbajátékot szervez az 1998-ban, 1999-ben és 2000-ben született jégkorongozók számára. Tervek szerint a most alakuló egyetemista csapat a 2018–2019-es idénytől részt vesz a romániai felnőtt-, valamint a magyar U20-as bajnokságban. Az együttes tagjainak feljátszási lehetőségük lesz az Erste Ligában szereplő székelyföldi egyesületeknél. A próbajátékot május 18-án 17 órától rendezik a csíkszeredai Molnár Lajos Műjégpályán.

Asztaliteniszklub Szentgyörgyön

A sepsiszentgyörgyi dollárpiac melletti Topspinben edző irányításával hétfőtől péntekig asztaliteniszklub működik: 16–17 óráig kezdő gyermekeknek, 17–19 óráig haladó gyerekeknek, 19–22 óráig hobbijáték felnőtteknek. Szombaton és vasárnap 12–22 óráig szabad tevékenység. Érdeklődni a 0744.331.777-es telefonon lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük