Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Kertész magyarországi remeklése

A megyeszékhelyi Kertész Mátyás, a Sepsi ISK és a Budapest Honvéd birkózója ezüstéremmel zárta a szabadfogású birkózók magyarországi országos bajnokságát, a serdülő (ifjúsági III.) korosztályúak 52 kg-os súlycsoportjában. A háromszéki sportoló a döntőben a Kiss Benedektől, a Szegedi VSE sportolójától kapott ki.

A Győri Olimpiai Sportpark edzőcsarnokában megrendezett viadalon 59 anyaországi sportegyesület 178 birkózója szállt harcba a bajnoki éremkért, köztük ott volt a sepsiszentgyörgyi birkózó, Kertész Mátyás is, aki ezúttal a Budapest Honvéd színeiben lépett szőnyegre. Mátyás három győzelem után jutott a súlycsoport döntőjébe, ahol viszont nagy csatában alulmaradt szegedi ellenfelével szemben.

Eredmény (magyar bajnokság, 52 kg): 1. Kiss Benedek (Szegedi VSE), 2. Kertész Dávid (Budapest Honvéd), 3. Kovács Gábor (Esztergom) és Dely Marcell (UTE).

 

Komoly a tét

Ma kezdi a teremlabdarúgó élvonal alsóházi rájátszásának második felvonását a Sepsi Futsal, amely az első körben alulmaradt a Resicabányai Munkással szemben. A sepsiszentgyörgyiek a Marosvásárhelyi City’us otthonában mérkőznek, a 11.30-tól kezdődő találkozónak komoly tétje van a kiesés elkerülése érdekében. Az egyik fél két győzelméig tartó párbaj május 4-én folytatódik a Szabó Kati Sportcsarnokban. A párharc vesztese a következő idényt a másodosztályban kezdheti. A győztes sem szabadul meg véglegesen a gondoktól, mivel oda-vissza pótselejtezőt kell játszania a II. liga ezüstérmesével.

 

Rangadózik a KSE

Brassói rangadó vár ma 17 órától a Kézdivásárhelyi SE-re a II. ligás teremlabdarúgó-bajnokság 21. körében. A hatodik helyen álló céhes városiak győzelmi szándékkal utaznak a Brassói Colţea otthonába, bár rendkívül nehéz dolguk lesz a több egykori játékosukkal felálló, jelenleg harmadik pozícióban állomásozó Cenk-alattiak ellen, akik egyébként a kézdi odavágón 7–2 arányban diadalmaskodtak. A kék-fehér mezesek legközelebb május 6-án, 19 órától élvezhetik a hazai pálya előnyét, az alapszakasz utolsó, 22. fordulójában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük