Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Reménykedik az ISK

A döntőbe kerülésért küzdő Sepsi ISK lánycsapata két mérkőzést vívott a hétvégén az U18-as korosztályú kosárlabda-bajnokságban. A Nemes Áron irányította együttes 34–58 arányban hajtott fejet az éllovas Kolozsvári Napoca Baschettel szemben, illetve simán 42–28-ra legyőzte a Nagyváradi Mihai Eminescu Líceum csapatát. A Sepsi ISK kerete a két mérkőzésen: Damokos 10, Ioachim 3, Bitai 14, Taranek 17, Kovács 7, Márk, Jankó 12, Nagy H., Ráduly 10, Tarczi 2, Kanyó 1. A továbbjutás kapujában álló sepsiszentgyörgyieket hidegzuhanyként érte, hogy a listavezető Kolozsvár kikapott Nagyszebenben, így megelőzve az ISK-t előlépett a harmadik helyre. Az ISK-nak vasárnap még van egy mérkőzése, de a csapat előtti utolsó reménysugár a szövetség csütörtöki döntéséhez fűződik.

 

Kupaszerda Háromszéken

Ma délután a negyeddöntővel folytatódik a labdarúgó Román-kupa megyei szakasza, a továbbjutott csapatok 17 órától mérik össze erejüket, tét: az elődöntőbe kerülés. Többnyire IV. ligás csapatok küzdenek a legjobb négy közé jutásért, egyedüli kivétel az V. ligás Árkos együttese. A program: Barót–Csernáton, Ozsdola–Gelence (Bereckben játsszák le), Illyefalva–Papolc, Árkos–Bardoc.

 

Férfikézilabda a sportcsarnokban

Mától vasárnapig a megyeszékhelyi Szabó Kati Sportcsarnokban zajlik az ifjúsági 1-es korosztályú kézilabdázók egyik elődöntős turnéja, amelynek végén a két legjobb csapat továbbjut a döntőbe. A szakszövetség és az MSK által szervezett torna résztvevői: Temesvári LPS, Fogarasi ISK, Bukaresti MSC, Nagybányai ISK, Konstancai Dobrogea, Adjud.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük