Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Röviden Sport

Bronzérem a karatékának

Vasárnap Izvorani-ban zajlott az az összstílusú WKF karateverseny, ahol az ország legjobb karatékái harcoltak egymás ellen mind a négy karatestílusban. A viadalon a sepsiszentgyörgyi Shoto Team Sportegyesületet Kisgyörgy Magor képviselte az ifjúsági korosztály –60 kg-os súlycsoportjában. Préda Csaba tanítványa három nyert és egy elveszített meccs után a dobogó harmadik fokára lépett fel. A Shoto Team nyolc sportolója csütörtöktől vasárnapig Törökországban, a Shotokan WSF karate-világbajnokságon szerepel majd, sok sikert nekik!

 

A kincses városban remekeltek

Az elmúlt hét végén a kolozsvári Centrala de Escaladă műfalmászóterem adott otthont a 2018-as ötfordulós Román-kupa harmadik versenyének, amelyen a megyeszékhelyi Sepsi Adrenalin SK öt sportolója méretkezett meg. A háromszéki mászók remekül szerepeltek a kincses városban, hiszen egy első, három második és egy harmadik helyezéssel zártak.

A legkisebb korosztályában (7–9 évesek) Bujdosó Hanga a második helyen végzett, akárcsak Lara Vornehm és Ábrahám Loránd. Előbbi a 10–11 éveseknél, utóbbi pedig a 12–13 esztendősök között állhatott fel a dobogó második fokára. A 14–15 éves lányoknál Czirmai Anna harmadik lett, míg a szentgyörgyiek legjobb eredményét Sántha Róbert érte el, aki fölényesen nyerte a 18–19 évesek korcsoportját.

 

Tekézők versengtek

Nemrég Étfalván 60 dobásos, páros tekeversenyt szerveztek. Végeredmény: 1. Tóth László és Nagy Sándor (Korona – Sepsikálnok), 2. Kádár Béla / Szakács Levente (Bodok), 3. Kőmíves József / Bartók Lóránt (Alba), Kiss Árpád / Kádár Imre (Bad Boys).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük