Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Oldtimerek a télben

A veterán autósoknak télen sem kell lemondaniuk az oldtimerek nyújtotta élményről, az ő kedvükért rendezik Kommandón a Historic Winter Rally első kiadását. A matuzsálemek versenyére több mint 20, többnyire francia egység vállalkozott. Az alapötletet a január 14–15-ei Téli Ralin résztvevő Paul Lacombe francia pilóta adta, akinek annyira megtetszett a környék, a kedves fogadtatás és a próbák nyújtotta kihívás, hogy javasolta egy hasonló rendezvény kiírását oldtimerek számára is. „Bízunk egy sikeres versenyben, és abban is, hogy lesz folytatása ennek. Mindenkit szeretettel várunk, hogy biztassa a versenyzőket, megcsodálja a járgányokat, és élvezze a romániai autósport történetében egyedülálló megmozdulást” – mutatott rá közleményében Simon Árpád főszervező. A szervezők tájékoztatása szerint olyan különlegességeket láthatunk a célvonalnál, mint a Porsche 911, Audi 80 Quattro, BMW 325 iX, Lancia Delta, Renault Alpine A110, Renault 8 Gordini, Citroen AX GTI és BX GTI, Ford Escort, Opel Kadett GTE, Toyota Celica GT4. A felturbózott járművek összesen 230 kilométert tesznek majd meg a jég- és hóréteggel fedett, kanyargós erdei utakon. Figyelem: útlezárásra kell számítani, a Kommandó–Zabratópatak útszakaszon ma 9–17 óra, szombaton 8–13 óra között, míg Gresu irányába ma 7–12, szombaton pedig 8–11 óra között. A versenyt az Auto Crono Klub szervezi, partnerségben a Dre Racing Teammel, az román szakszövetség égisze alatt.

Halasztották az emlékserleget

Február 25-re halasztották a kézdivásárhelyi Farkas István Emlékserleg nevet viselő minifoci-bajnokságot. Jelentkezni február 22-ig lehet a 0754.646.744-es telefonszámon. Minden csapatban legtöbb két leigazolt futsaljátékos lehet.

Teljes a negyeddöntő mezőnye

Teljessé vált a teremlabdarúgó Román-kupa negyeddöntős mezőnye, miután a Marosvásárhelyi City’us 12-5 arányban leiskolázta a Simándi Sólymok együttesét. A negyeddöntők párosítása: vasárnap 18 órától Dévai Autobergamo–Galaci United, 18.30-tól Segesvári Pro Tineret–Székelyudvarhely; hétfőn Jászvásár–City’us; február 25-én Brassói Colțea–Temesvári Informatika.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük