Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Sportolni jó!

Kézdivásárhely önkormányzatának sportirodája Sportolni jó! címmel pályázatot hirdet gyermekek és ifjak számára. A rajzokat A4-es formátumban kérik leadni február 12-ig a kézdivásárhelyi sportcsarnokba, a rajzlap hátán kötelező feltüntetni a következő adatokat: név, születési év, óvoda, iskola neve, e-mail-cím és telefonszám. Minden korosztályt külön díjaznak, ezen kívül közönségszavazást is szerveznek a Kezdisport Facebook-oldalán. A rajzpályázat támogatója a sepsiszentgyörgyi Fintasport üzlet.

 

Önkormányzatisok pingpongoznak

Kézdivásárhely önkormányzatának sportirodája és a Dobolyi Aladár Asztalitenisz Egyesület március 2-án szervezi meg a Székelyföldi Önkormányzatok Asztalitenisz Bajnokságát polgármesterek, tanácsosok és önkormányzati alkalmazottak számára. Jelentkezni a 0754.646.744-es és a 0743.474.535-ös telefonszámokon lehet február 23-ig.

 

Lehet szavazni a legjobbakra

A Győri Audi ETO KC-ből három játékos jelölt az év legjobb női kézilabdázója címre a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) szavazásán. Az IHF honlapjának beszámolója szerint a hétfőn térdszalagszakadást szenvedett norvég Nora Mörk (képünkön), honfitársa, Stine Bredal Oftedal, valamint a holland Nycke Groot képviseli a magyar bajnok, Bajnokok Ligája-győztes csapatot, mellettük a svéd Isabelle Gullden (CSM Bukarest) és a 2015-ben és 2016-ban is győztes román Cristina Neagu (Buducnost/Bukarest) szerepel a listán. A férfiak között az egyetlen háromszoros győztes, a francia Nikola Karabatic (Paris Saint-Germain), valamint a norvég Sander Sagosen (Paris Saint-Germain), a horvát Luka Cindric (Vardar Szkopje), honfitársa, a 2013-ban a legjobb Domagoj Duvnjak (Kiel) és a svájci Andy Schmid (Rhein-Neckar Löwen) között dől el a cím. A szurkolók február 20-ig adhatják le szavazataikat.

 

KÉP

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük