Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Kovászna a tornagyőztes
Szombaton kilenc csapat részvételével szervezte meg a Kovászna Megyei Labdarúgó-szövetség az Áros Károly Emléktornát a háromszéki, tizennyolc év alatti labdarúgók számára. A kispályás labdarúgótornát Kovászna nyerte meg, megelőzve a második Barótot és a harmadik Bölönt. A torna legjobb játékosának Szabó Zsolt Istvánt (Bölön) választották, a gólkirályi címet az öt találatot jegyző Covacs Vasile-Adrian (Kovászna) érdemelte ki, a legjobb kapusnak járó elismerést pedig Marius Olaru (Kovászna) gyűjtötte be. A felnőtt csapatok számára február 17-én rendezik meg az emléktornát. 

Erős mezőnyben próbálkoztak
A Sepsi ISK három asztaliteniszezője, Bokor Zoltán, Balázs Gergő és Nagy Magor István a hétvégén Budapesten, a nemzetközi Molnár János Emlékversenyen tette próbára tudását. Pingpongozóink közül, sajnos, senki sem jutott ki serdülő, ifjúsági és újonc korosztály számára kiírt viadal csoportköréből. A magyar megmérettetésen tizenkilenc ország színeiben összesen 238 asztaliteniszező küzdött meg az elsőségért. A 23. alkalommal megrendezett verseny mezőnyének erősségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy több ország – például az írek, a spanyolok, a horvátok, a belgák, a portugálok, a finnek, a libanoniak és az egyiptomiak – is a korosztályos válogatottjukat nevezték. 

Bacon-kupa
Az 50 év alatti korosztályban a baróti Cocean Valér, míg az 50 év fölöttiek között a felsőrákosi Pethő Mihály diadalával zárult szombaton az asztalitenisz Bacon-kupa tizenkettedik kiírása. A szervezők elmondása szerint kilenc háromszéki településről összesen 25 amatőr pingpongozó nevezett a jó hangulatú és színvonalas küzdelmet hozó viadalra. A kupa legfiatalabb résztvevője a mindössze 10 esztendős Sterczer Zalán (Kézdiszentlélek), a legidősebb pedig a 64 esztendő Bogyó János (Málnásfürdő) volt. Eredmények, 50 év alattiak: 1. Cocean Valér (Barót), 2. Bartha István (Nagyajta), 3. Elekes Hunor (Esztelnek); 50 év fölöttiek: Pethő Mihály (Felsőrákos), 2. Könczey József (Esztelnek), 3. Lázár László (Barót).
A Bacon-kupa támogatói: Súgó SE, Bartha László, Bardocz Csaba, Kiss Ferenc, Nagy-Kusztos Vilmos és Veres István. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük