Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Magabiztos KSE-sikerek

A Kézdivásárhelyi SE teremlabdarúgó-csapata vasárnap ugyanabban az időpontban két különböző bajnokságban volt érdekelt, egyrészt a II. ligában, másrészt az U19-es bajnokságban kellett pályára lépniük a Gazda József által irányított csapatoknak. A szakember tehát kénytelen volt két részre osztani keretét, egyikük a Segesvári Pro-Tineret otthonában, másik Keresztényfalva vendégeként mérkőzött, ami viszont közös volt bennük az az, hogy mindkét meccsen fölényes játékkal értek el kiütéses sikert.

A másodosztályban a Segesvári Pro-Tineret felett aratott magabiztos győzelmet a kék-fehér mezes alakulat, Albu öt, Gajdó T. és Babei két-két, valamint Gáll egy gólja kellett a 10-2 arányú diadalhoz. A keret: Farkas–Gazda, Gáll, Gajdó T. Albu (cserék: Babei, Gajdó Sz.). Az U19-es bajnokságban a kézdivásárhelyi utánpótláscsapat a Keresztényfalvi Blue Angel együttesének vendégeként zörögtette a hálót, 19-1-re iskolázták le ellenfelüket. A kézdiek találatait Ștefănescu (7), Păun (4), Szakács (3), Mojzi (2) és Rancz (3) jegyezte. A csapat: Gondos–Rancz, Boriceanu, Ștefănescu, Păun (cserék: Szakács, Mojzi, Szabó, Tamás, Gajdó G.). „Elégedett vagyok mindkét eredménnyel, és azzal, hogy nem fogott ki rajtunk az azonos időpont, jó edzés volt ez számunkra” – összegzett Gazda József edző. A II. ligában a KSE pontszámban beérte az élen álló Kolozsvárt (21 pont), vasárnap 18 órától pedig a másik nagy riválisát, a Brassói Colţeát (20 pont) fogadja.

 

Hasznos tapasztalatszerzés

November 24–26. között szervezték az Ír Junior Open elnevezésű, nemzetközi, ifjúsági fallabdaversenyt, amelyen 117 versenyző mérte össze erejét 8 kategóriában. Romániát a Squash Kovászna SKE és a Transylvanian Tennis&Squash Club játékosai képviselték (2 fiú és 2 lány) a színvonalas megmérettetésen. A Squash Kovászna SKE (edző: Bara Hunor) játékosai közül Bodor Bence (U15) a 12. helyen (1 győzelem, 3 vereség), Szabó Nikole (U17) a 8. helyen (1 győzelem, 4 vereség), míg Vizi Andor (U17) a 21. helyen (2 győzelem, 2 vereség) végzett. A játékosok versenyeken való részvételét a Sepsiszentgyörgyi polgármester hivatal támogatja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük