Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Szoros a mezőny
2-2-es döntetlennel zárult a forduló rangadója a IV. ligában, Gelence és Nagyajta nem bírt egymással, így már négy csapat tömörül az élen az utóbbi időszak talán legkiegyensúlyozottabb kiírásában. A 8. forduló eredményei: Illyefalva–Uzon 5-1 (ifik: 0-5), Gelence–Nagyajta 2-2 (11-1), Papolc–Barót 1-0 (2-6), Perkő–Dálnok 2-1 (7-1), Bölön–Zágon 0-8 (10-0), Kovászna–Ozsdola 0-3 (2-0), Csernáton–Réty 4-4 (2-3), Bereck–Bardoc 1-3 (0-4). 

Ketten a legjobb tizenhatban
Az elmúlt napokban Zilahon zajlott az ifjúsági III-as korosztályú asztaliteniszezők Román-kupája, amelyen sepsiszentgyörgyi és kézdivásárhelyi pingpongozók is részt vettek. A legjobb eredmény a megyeszékhelyi Bokor Zoltán és Farkas Yvett nevéhez fűződik, mindketten a legjobb tizenhat között zárták a megmérettetést. A sepsiszentgyörgyi Electrica színeiben asztalhoz álló Bokor magabiztosan nyerte meg selejtezőcsoportját, majd végül a legjobb tizenhat között búcsúzott a további versenyzéstől. A megyeszékhelyi, ám a Ludasi Mureșul csapatának adogató Farkas második volt csoportjában, és ő is a nyolc közé jutásért folytatott küzdelemben maradt alul. Az Electrica másik három asztaliteniszezője, azaz Urus Kristóf, Tóth Vivien és Szabó Kincső nem abszolválta a csoportkört. Szintén nem jutott túl a csoportkörön Simona Teodora sem, aki a Besztercei Sportlíceumnál játszik kölcsönben. A Kolozsvári Politechnika mezében küzdő Márton Ádám nem tudta megismételni az egy héttel ezelőtti eredményét, s a főtábla első körében kiesett. Az Electrica versenyzői köszönik a támogatást Sepsiszentgyörgy polgármesteri hivatalának és Kovászna Megye Tanácsának.
A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK színeiben két tehetséges pingpongozó állt asztalhoz: Canea-Kocsis András nem jutott túl a selejtezőkörön, míg Ionuț Chelmuș a legjobb harminckettőben végzett. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük