Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Terepviadal vállalkozó kedvűeknek

Mától vasárnapi Kovászna és környékén zajlik a Nexxon Off-Road Adventure elnevezésű terepverseny, amelynek főtámogatója a Nexxon Kft. A megyeszékhelyi Autocrono kezdeményezésére létrejött rendezvény védnökei: Kovászna Megye Tanácsa, Kovászna város önkormányzata, valamint a megyei sportigazgatóság. A vállalkozó kedvű résztvevők ma 17 órától elfoglalják szállásukat a csomakőrösi Debreczi Panziónál. Szombaton 10 órakor innen indulnak útnak az autósok, a programban road book szerinti trophy barangolás szerepel, mintegy 60 kilométeres távon. Vasárnap triálversenyt szerveznek számukra a kovásznai sípálya közelében, indulás 10 órától a panziótól. A fakultatív programban bogrács és szerelőverseny is szerepel, de a szabadtéri medencét is igénybe vehetik az erre vágyók. Technikai támogatók: Transylvania Offroad Tours, DRE Racing Team, Robycom Kft, Metalubs International, JMT Group Kft.

Fociparádé Kézdiszentléleken

Szombaton 11 órától igazi fociparádé helyszíne less a kézdiszentléleki labdarúgópálya. A Perkő Sport Egyesület rendhagyó barátságos mérkőzést szervez egykori játékosai visszavonulásának emlékezetessé tétele céljából. A gálameccsen a Perkő egykori játékosai fogadják a Brassói Steagul Roșu öregfiú-alakulatát.

Egyeztetnek a helyszínről

Amennyiben a magyar férfi vízilabda-válogatott bejut a budapesti világbajnokság döntőjébe, elképzelhető, hogy a 7000 fő befogadására alkalmas Hajós Alfréd Uszoda helyett a 12 ezres Duna Arénában rendezhetik a férfi pólódöntőt. A váltás számos nehézséget okozna, hiszen a Hajósba eladott, helyre szóló jegyeket hasonló pozícióba szóló belépőkre kell átváltani, a televíziós közvetítés miatt pedig a jövő szombaton 21:10-kor véget érő úszóversenyek után teljesen át kellene építeni a kameraállásaikat, emiatt viszont az eredetileg kitűzött 21:30-as kezdés biztosan nem tartható a vízilabda-finálé esetén. Ha a több napos egyeztetés sikerrel zárul, már csak Märcz Tamás tanítványai kell hozzák a kötelezőt: bejutni a fináléba.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük