Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Rajt izgalmakkal

A Botoşani–Kolozsvári CFR közti 1-1-es döntetlennel zárult a centenáriumi, 100. élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyitóköre hétfő este. Mint ismeretes, újonc csapatunk, a Sepsi OSK számára ballábbal kezdődött a pontvadászat, miután 1-0-s vereséget szenvedett az Astra Giurgiutól. Pénteken újra hadrendbe állnak a piros-fehérek, ezúttal viszont „hazai” pályán küzdenek a pontokért, a brassói Tineretului-stadionban a szintén ebben az idényben feljutó fővárosi Juventust látják vendégül 18 óra 30 perctől. Az összecsapásra szurkolói buszok indulnak Sepsiszentgyörgyről és Kézdivásárhelyről. Bővebb információkat a Sepsi OSK szurkolók oldalán lehet találni a Facebookon. A Hivatásos Labdarúgó Liga (LPF) időközben közzétette a 3. forduló beosztását is, amelynek értelmében a Botoşani – Sepsi OSK találkozót július 28-án, pénteken 18.30-tól rendezik. Az első forduló eredményei: Krajova – Jászvásár 2-0, Chiajna – Temesvári ACS Poli 0-1, Juventus – Dinamo 0-3, Astra – Sepsi OSK 1-0, FCSB – Voluntari 2-1, Viitorul – Medgyes 3-0, Botoșani – CFR 1-1. A 2. forduló programja: pénteken Sepsi OSK – Bukaresti Juventus (18.30 óra), Temesvári Poli – FCSB (21 óra); szombaton Craiova – Concordia Chiajna (18.30), Kolozsvári CFR – FC Viitorul (21); vasárnap: FC Voluntari – Astra Giurgiu (18.30), Bukaresti Dinamo – Botoşani (21); hétfőn: Jászvásári Poli – Medgyes (21). A mérkőzéseket a Look TV, a DigiSport és a Dolce Sport közvetíti élőben.

Öregfiúk Emlékserlege

Az Őszi Sokadalom keretében, augusztus 26-án 8 órától Kézdivásárhely önkormányzatának sportirodája megszervezi az Öregfiúk Emlékserlegét a céhes városi Sinkovits Stadionban, illetve a sportcsarnokban – tudtuk meg Kocsis Zoltán sportiroda-vezetőtől. Jelentkezni augusztus 18-ig lehet (0754.646.744). 1980-ban és azelőtt született sportolók nevezhetnek.

Edzőtáborban a pingpongozók

A sepsiszentgyörgyi Electrica felnőtt asztalitenisz-csapata jelenleg Konstancán edzőtáborozik, ahol intenzíven készülnek a rájuk váró megmérettetésekre. Az edzőtábozozást Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és Kovászna Megye Tanácsa támogatja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük