Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Csíkszeredában az utánpótlás

Székely-magyar utánpótlás-labdarúgótorna zajlik a napokban Csíkszeredában. Az Erőss Zsolt Aréna melletti műgyepes pályán két korosztályban – U14 és U12 – tíz anyaországi és tizenkét székelyföldi csapat mérkőzik. Háromszékről a Kézdivásárhelyi SE és a Sepsi OSK mindkét korcsoportban képviselteti magát.

Szezonzáró fallabdában

Hétvégén Konstancán szervezték meg a 2016-2017-es fallabda-bajnokság utolsó fordulóját. A meghirdetett három kategóriában összesen 60 játékos – 45 férfi és 15 nő – jelentkezett. A Kovászna Squash SKE 2 férfi és 2 női játékossal nevezett be. A férfi A-divízióban Bara Hunor 20., Bodor Bence pedig a 22. helyen zárt, míg a nők mezőnyében Szabó Nikole (ifjúsági játékos) a hetedik, Madaras Simona a 12. helyen végzett. „Következik a nyári szünet, amikor az alapozásra és az edzőtáborokra fektetünk hangsúlyt, a következő idény szeptember elején kezdődik – mondta lapunknak Bara Hunor edző. A játékosok országos versenyeken való részvételét Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és Kovászna Megye Tanácsa támogatja.

Országos döntőn a kiskosarasok

Tegnap Mangalián megkezdődött az országos babykosárlabda-bajnokság, a tíz év alatti kiskosarasok számára kiírt megmérettetésnek sepsiszentgyörgyi résztvevői is vannak. A lányok mezőnyében a Sepsi–SIC és a Sepsi ISK küzd a palánk alatt, míg a fiúknál a szintén megyeszékhelyi Salema Baschet érdekelt. Jövő héten már az U12-es korosztály számára rendeznek országos turnét a tengerparton.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük