Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Kuparajt a KSE-nek

Megkezdi szereplését a teremlabdarúgó Román-kupában a Kézdivásárhelyi SE, amely a sorozat első fordulójában ma 18 órától a Csíkszeredai Imperial Wet otthonába látogat. A céhes városbeliek egyedüli I. ligás együttesként küzdenek meg a legjobb 16 közé jutásért, a többi élvonalbeli csapat – így a Sepsi FC is – a következő körben kapcsolódik be a kiírásba. A sereghajtó KSE múlt hétvégén első pontját szerezte meg a bajnokságban, miután 3-3-as döntetlent ért el Kolozsváron, ezzel szemben másodosztályos ellenfele, az Imperial Wet éllovas a II. ligában. Teremlabdarúgás, Román-kupa, 1. forduló: Fortius Buzău – Luceafărul Buzău 4-5, Simándi Sólymok – Temesvári Informatica II. 5-3, Bukovina Vîcov – Futsal Ceahlăul Piatra Neamț 9-2, Brassói Blue Angels – Brassói Colțea 1-14, Segesvári Pro Tineret – Gyergyószentmiklósi Inter 9-2.

Gelencéé az emlékkupa

A Gelencei Nemere győzelmével zárult a Kovászna Megyei Labdarúgó-szövetség által múlt szombaton rendezett Áros Károly-emlékkupa, amelyen a IV. és V. ligák felnőtt csapatai vehettek részt. Gelencén kívül Nagybacon, Ozsdola, Kézdiszentlélek, Kommandó, Illyefalva, Nagyajta, Kökös, Barót, Bölön, Dálnok, Kilyén és Maksa csapatai vállalták a kispályás emléktornát. A döntőben a IV. ligában címvédő Gelencei Nemere 2-0-ra gyűrte le a Dálnoki Dózsát, míg a kisdöntőben Illyefalva nem bírt Nagyajtával a rendes játékidőben (2-2), végül büntetőkkel nyert 4-3-ra. A torna legjobb játékosának Isac Pault (Dálnok) választották, míg a legjobb kapusnak járó díjat Szabó Attila (Gelence) kapta. A gólkirály a 7 gólig jutó Buciuman Ovidiu (Dálnok) lett.

A Korona nyerte a rangadót

Az élen álló KSE hozta a kötelezőt a háromszéki tekebajnokság 7. fordulójában, míg a játéknap rangadóján a Korona legyőzte Sepsikálnokot. Eredmények: Korona – Sepsikálnok 1322-1255, KSE – Csernáton 1317-1252. Az állás: 1. KSE 10 ponttal, 6578 fával, 2. Korona 6 / 7695, 3. Sepsikálnok 6 / 7510, 4. Csernáton 6 / 7504, 5. Alba Zoltán 0 / 5262. Egyéni legjobb teljesítmények: Tóth László (Korona) 355 fa, Péter István (KSE) 344, ifj. Kiss György (KSE) 340.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük