Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Becsúszott vereség

A Kézdivásárhelyen zajló U18-as kosárlabda döntőtorna második napján elszenvedte első vereségét a házigazda Nagy Mózes Sportklub lánycsapata. A házigazdák egy kiegyensúlyozott első félidőt követően gyengébb harmadik negyedet produkáltak Gyulafehérvárral szemben, a zárószakaszban pedig nem volt erejük megfordítani az állást, 47-38 (12-11, 10-10, 14-7, 11-10) arányban hajtottak fejet. Ma 18 órától a Kolozsvári Napoca Baschettel játszanak a továbbiak szempontjából rendkívüli fontossággal bíró meccset.

A huszonhetedik futónap

A Gál Lajos Futónap a Szent György Napoknál egy évvel korábban „született”, és a második kiadástól kezdve a városünnep legbiztosabb programpontja. Az idei kiadásra, a hagyományoknak megfelelően, szombaton kerül sor. A versenyt 30 (16 férfi, 14 nő) kategóriában szervezik. A 16 évnél fiatalabb és a 60 évnél idősebb résztvevőket 10 órakor indítják az 1200 méter hosszú Szabadság-tér, Csíki utca, Templom, Kőrösi Csoma Sándor, Kossuth Lajos utcák, Szabadság-tér útvonalon. A többi korcsoport 10 óra 20 perckor vág neki a 3000 méter hosszú Szabadság-tér, Csíki utca, Vojkán, Erege, Daczó, Csíki, Templom, Kőrösi Csoma Sándor, Kossuth Lajos utcák, Szabadság-tér útvonalnak. Nevezni a helyszínen lehet 8 és 9.45 között. Minden résztvevő emlékérmet, a gyerekek ajándékcsomagot kapnak.

Streetball a városnapokon

A Szent György Napokhoz az elmaradhatatlan streetballverseny is hozzátartozik, amit szombaton 11 órától az Ária cukrászda és a Big Mama Pub közötti útszakaszon rendeznek meg. Nevezni a helyszínen lehet 10.30-ig, a következő kategóriákban: U12, vegyes, U15 lányok, U15 fiúk, nyílt verseny – lányok és nyílt verseny – fiúk.

Idegenben a kézilabdázók

Ma 17 órától a ranglistamásodik Nagybányai Minaur otthonában játszik bajnokit a 10. helyen álló Sepsi–SIC női kézilabdacsapata, az A-osztályos pontvadászat 23. fordulójában. Az előző körben a sepsiszentgyörgyiek álltak, a jóval esélyesebb ellenfele pedig Brassót verte 36-29-re.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük