Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Kupameccs október utolsó napján

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) szerdán közzétette a Román-kupa nyolcaddöntőjének pontos menetrendjét. A kupasorozat legjobb tizenhat együttesét felvonultató mezőnyben a 12 élvonalbeli klub mellett két–két II. és III. ligás együttes küzd meg azért, hogy bejusson a negyeddöntőbe. A Sepsi OSK október 31-én, szerdán 16 óra 30 perctől csap össze a II. ligás CS Mioveni együttesével. A másik talpon maradt székely alakulat, az FK Csíkszereda november 1-jén, csütörtökön 19 órától játszik a Bukaresti Dinamóval. A továbbjutás egyetlen meccsen dől el. A párharcokat a gyengébben rangsorolt együttes otthonában rendezik, így egyelőre nem tudni, hogy Csíkszereda hogyan birkózik meg a villanyfényes mérkőzéssel, lehetséges megoldásként a sepsiszentgyörgyi helyszín is felmerült.

Labdarúgó Román-kupa, nyolcaddöntő: október 30-án, kedden: Hermannstadt–FC Voluntari (16.30), Turris Turnu Măgurele–Krajovai U (19.00), Jászvásári Poli–FC Viitorul (21.45); október 31-én, szerdán: CS Mioveni–Sepsi OSK (16.30), Kolozsvári U–Astra Giurgiu (19.00), Medgyesi Gázmetán–Kolozsvári CFR (21.45); november 1-jén, csütörtökön: FK Csíkszereda–Bukaresti Dinamo (19.00) Dunărea Călăraşi–FCSB (21.45).

 

Veszélybe került a vb-szereplése

Porckorongsérve miatt kérdésessé vált a női világranglistát vezető Simona Halep részvétele a szingapúri világbajnokságon. A 27 éves teniszező közösségi oldalán közölte, hogy egy mágnesesrezonancia-vizsgálat nyomán kiderült, porckorongsérve van, de reméli, mielőbb visszatérhet a pályára. Később, egy másik bejegyzésben azt írta, nem szorul műtétre, egyelőre fizikoterápiás kezelésre van szüksége. A konstancai világelső vasárnap hátfájdalmai miatt feladta a tunéziai Ons Jabeurrel játszott mérkőzést, és visszalépett a pekingi tornától, amelyet tavaly megnyert, és pályafutása során először a világranglista élére állhatott. Az eredeti tervek szerint október 15–21. között Moszkvában, majd október 21–28. között a szingapúri világbajnokságon kellene pályára lépnie, sérülése miatt azonban kérdésessé vált a tornákon való részvétele.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük