Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Egy gólon múlt

Nem sok babér termett eddig a Sepsiszentgyörgyi ISK ifjúsági III-as korosztályú leánykézilabda-csapatának az országos bajnokság D-csoportjában, Szerző Árpád tanítványai eddigi mindhárom meccsüket elveszítették. 20–28 arányban kaptak ki a Bodzavásári I. B. Soter Sportprogramos Líceumtól, 17–33-ra a Vidombáki Sportingtól és legutóbb, szombaton óriásit hajrázva, mindössze egy góllal maradtak alul a Brazi-i SC-vel szemben, úgy, hogy félidőben még nyolcgólos hátrányban voltak. Az ISK a hétvégi fordulóban szabadnapos, legközelebb október 13-án, Plopeniben játszik bajnokit.

 

Szoros az élmezőny

Nem bírt egymással a teremlabdarúgó élvonal két gigásza, 1–1-es döntetlent játszott egymással a címvédő Temesvári Informatika és a tavalyi bronzérmes Dévai Autobergamo az I. liga 3. fordulójában. Ez azt jelenti, hogy a ma favoritként pályára lépő FK Székelyudvarhely átveheti a vezetést a rangsorban, amennyiben a papírformának megfelelően legyőzi az újonc Bucovina Vicov együttesét. Teremlabdarúgó I. liga, a 3. forduló eredményei: Dunărea Călărași–Csíkszeredai Imperial Wet 6–5 (4–5), Gloria Buzău–Jászvásári Poli 0–2 (0–0), Dévai Autobergamo–Temesvári Informatica 1–1 (0–0). A Galaci United–Kolozsvári Clujana találkozó tegnapi lapzártánk után zárult, ma 18 órától rendezik az FK Székelyudvarhely–Bucovina Vicov összecsapást.

 

  1. hete az élen

Simona Halep továbbra is kényelmes előnnyel vezeti a profi női teniszezők világranglistáját. A 27 éves konstancai teniszezőnek több mint 2 400 pontos előnye van a második helyezett dán Caroline Wozniackival szemben, és több mint 2 700 pont választja el a harmadik helyen álló német Angelique Kerbertől. Jövő hétre azonban ez a különbség csökkenni fog, Halep ugyanis hátfájdalmai miatt már a nyitófordulóban feladta a mérkőzést a pekingi tornán, amelyet tavaly megnyert. Halep 48. hete tartja vezető helyét a WTA-rangsorban. Ezzel a teljesítménnyel minden idők 11. legeredményesebb teniszezőjének számít, és közelít a Victoria Azarenka által elfoglalt tizedik helyhez. A fehérorosz 51 héten át volt éllovas.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük