Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Indul a kezdő és újrakezdő karate csoport

A Sport-All Sport Club (edző: Vass Hunor) az iskola kezdésével egyidejűleg indítja, illetve folytatja a karate-foglalkozásokat azon sportolókkal, akik az elmúlt évben valamelyik óvodában, vagy a Székely Mikó sporttermében látogatták az edzéseket. Ugyanakkor tagfelvételt is hirdetnek azon kezdők számára, akik szívesen kipróbálnák a karate nyújtotta előnyöket. A szülők, akik szeretnék, hogy fegyelmet, önkontrollt, mozgás-koordinációt és környezetével szemben érzett tiszteletet tanuljon gyerekük, látogassanak el az edzésekre kedden és csütörtökön 16–17 óra között, a Székely Mikó Kollégium nagy sporttermébe, vagy érdeklődjenek a 0743.961.814-es telefonszámon Vass Hunor edzőnél.

 

Bákó ellen Csíkszereda

Kisorsolták a labdarúgó Román-kupa 4. fordulójának menetrendjét, amelyen a tét a legjobb 32 közé jutás. Az FK Csíkszereda szeptember 13-án 16.30-tól a II. ligás Bákói Aerostart fogadja. A múlt szezonban a bákói együttes előzte meg a csíkiakat a III. ligában, emiatt az FK nem jutott fel a másodosztályba. A bákóiaknak egyelőre nagy mellénynek tűnik a másodosztály, öt forduló után egy döntetlennel és négy vereséggel az utolsó előtti helyen állnak. Mint ismeretes, a Suciu Valentin irányította csíkszeredaiak a 3. fordulóban kapcsolódtak be a kupaküzdelembe, augusztusban 2–0-ra nyertek Szászhermányban. Egyébként tavaly a moldvai gárdával osztoztak a győzelmeken, mindkét alakulat 3–0-ra nyert hazai pályán a bajnokságban. A Román-kupa 3. körében is összecsaptak, akkor az Aerostar nyert 2–0-ra.

 

Serena a 24. győzelmére hajt

A férfi egyesben Juan Martín del Potro, női egyesben a volt világelső Serena Williams, női párosban pedig a magyar Babos Tímea (Kristina Mladenoviccsal az oldalán) bejutott az amerikai nyílt teniszbajnokság (US Open) elődöntőjébe.

Serena Williams két játszmában (6:4, 6:3) győzte le Karolína Plískovát, a 36 éves amerikai játékos 1 óra 26 perc alatt biztosította be sikerét. A 24. GS-tornagyőzelmére hajtó, 17. helyen kiemelt Serena Williams következő ellenfele a lett Anastasija Sevastova lesz.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük