Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Csíkszeredai siker

Az FK Csíkszereda korosztályos csapata nyerte a szombati, kézdivásárhelyi Labdarúgó Iskola – Junior Soccer Cup elnevezésű labdarúgótornát, miután a döntőben legyőzte a Sepsi OSK-t. A Sinkovits Stadion műfüves pályáján lezajlott turnén nyolc U8-as korosztályú csapat vett részt, amelyeket két csoportba soroltak a szervezők. A csoportküzdelmek után rendezték a helyosztókat, így alakult ki a végső sorrend: 1. (és tornagyőztes) FK Csíkszereda I., 2. Sepsi OSK, 3. Sepsi Jövő, 4. FK Csíkszereda II., 5. Baróti Focisuli, 6. Labdarúgó Iskola I., 7. Sport for All Kovászna, 8. Labdarúgó Iskola II. A torna fair play díját a házigazda Labdarúgó Iskola I-es csapata kapta.

 

Megvannak a csoportok

Csütörtökön kisorsolták a 2018/19-es Bajnokok Ligája-szezon csoportkörét. A legnehezebbnek a B és a C jelű négyes tűnik, előbbiben Barcelona, a Tottenham és az Inter mellé a PSV, utóbbiban a PSG, a Napoli és a Liverpool társaságába a Crvena Zvezda tűnik esélytelennek. A csoportkör első fordulóját szeptember 18-án és 19-én rendezik, míg az utolsó körre december 11–12-én kerül sor. A tavaszi folytatásban ezúttal is a csoportok első és második helyezettjei vehetnek részt, a versenyben maradt 16 klub február közepén a nyolcaddöntőben kezdi meg szereplését az egyenes kieséses szakaszban. A BL döntőjét június elsején Madridban játsszák.

A csoport: Atlético Madrid (spanyol), Borussia Dortmund (német), AS Monaco (francia), Club Brugge (belga). B csoport: Barcelona (spanyol), Tottenham Hotspur (angol), PSV (holland), Internazionale (olasz). C csoport: Paris Saint-Germain (francia), Napoli (olasz), Liverpool (angol), Crvena Zvezda (szerb). D csoport: Lokomotiv Moszkva (orosz), FC Porto (potugál), Schalke 04 (német), Galatasaray (török). E csoport: Bayern München (német), Benfica (potugál), Ajax (holland), AEK Athen (görög). F csoport: Manchester City (angol), Shakhtar Donetsk (ukrán), Olympique Lyon (francia), Hoffenheim (német). G csoport: Real Madrid (spanyol), AS Roma (olasz), CSZKA Moszkva (orosz), Viktoria Plzeň (cseh). H csoport: Juventus (olasz), Manchester United (angol), Valencia (spanyol), Young Boys (svájci).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük