Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Az első hazai meccs

Idénybeli első hazai mérkőzésére készül a Sepsi OSK labdarúgócsapata, vasárnap 18 órától a kupagyőztes Krajova látogat a szemerjai stadionba. A jegyeket ma kezdik el árusítani.

A labdarúgó I. liga 2. fordulójának programja: ma 21 órától FC Botoșani – FC Hermannstadt; szombaton 18 órától Dunărea Călărași – Kolozsvári CFR, 21 órától Jászvásári Poli – Astra Giurgiu; vasárnap 18 órától Sepsi OSK – Krajovai U, 21 órától FCSB – Dinamo; hétfőn 18 órától FC Voluntari – Medgyesi Gázmetán, 21 órától Concordia Chiajna – FC Viitorul. A mérkőzéseket a Look TV / Plus, Digi Sport és Telekom Sport tévéadók közvetítik élőben.

 

Füstölő Aszfalt

Ma 16 órától sajátos viadal helyszíne lesz a fortyogói gokartpálya, ahol a Kendu Egyesület, partnerségben a Zöld Nap és a Pro Pectus Egyesületekkel, első alkalommal szervez fogyatékkal élőknek szóló kerékpárversenyt. A Füstölő Aszfalt nevet viselő versenyen két távon lehet indulni, a rövidebb 300, a közepes 600 méter hosszúságú. Minden fogyatékkal élőt szeretettel várnak a versenyre, a benevezés egyetlen kitétele, hogy kereke legyen a versenyző közlekedési eszközének. Ilyenformán, be lehet nevezni biciklivel, háromkerekűvel, toló szekérrel, rollerrel, taposóval, tandemmel. A szervezők nem hagyományos versenyt terveznek, így minden résztvevőt díjazni fognak, függetlenül attól, hogy hány évesek, vagy éppenséggel milyen fogyatékkal rendelkeznek. Céljuk, hogy mindenki megtapasztalja a mozgás örömét, és hogy felhívják a figyelmet a fogyatékkal élőkre. Tegnapig mintegy 60 személy jelezte részvételi szándékát, de a szervezők 80 résztvevővel számolnak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük