Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Újra le kell győzni Kolozsvárt!

A címvédőként listavezető Sepsi–SIC-re újabb próbatétel vár ma a női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszában, ugyanis 19 órától a Kolozsvári Egyetem csapatát látják vendégül a Szabó Kati Sportcsarnokban. A két együttes szezonbeli negyedik összecsapására készülhet, előzőleg mindhárom alkalommal a sepsiszentgyörgyiek győzedelmeskedtek. A bajnoki alapszakaszban 71-64 és 61-55 arányban, majd a kupasorozat negyeddöntőjében 61-55-re gyűrték le a kincses városbelieket. A középszakasz 4. fordulójának többi mai mérkőzése a felsőházban: CSM Târgovişte – Brassói Olimpia, Galaci Phoenix – Szatmárnémeti VSK. Az alsóházban hétvégén rendeznek fordulót a következő program szerint: Alexandria – Aradi ICIM, Marosvásárhelyi Sirius – Jászvásári Poli.

Ezüstérem a birkózónknak

A román válogatott tagjaként újabb nemzetközi viadalon tette le névjegyét a sepsiszentgyörgyi MSK birkózója, Incze Kriszta (képünkön). A nemrég U23-as és felnőtt korosztályban is országos bajnoki címet kiérdemlő kiválóságunk a bulgáriai Petko Sirakov & Ivan Iliev nemzetközi emlékversenyen állhatott fel a dobogó második fokára, a 63 kg-os súlycsoportban. A romániai küldöttség remekelt, több éremmel gazdagodott a gyűjteményük.

Csíkszeredában kosaraztak

Szombaton Csíkszeredában bonyolították le a kosárlabda Székely Nemzeti Bajnokság B-kategóriás U12-es pontvadászatának 3. fordulóját, Kovászna, Szentkatolna és a Kézdivásárhelyi SE lánycsapata is érdekelt volt. Az eredmények: Gyergyószentmiklós 2006 – KSE 2-37, Kovászna – Gyergyószentmiklós 2006 29-3, Székelyudvarhely – Csíkszereda 17-34, Csíkszereda – Kovászna 22-16, Szentkatolna – Székelyudvarhely 7-34, Kézdivásárhelyi SE – Szentkatolna 30-14.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük