Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Reménykeltő szereplés

Reménykeltő szereplés Sport

Csütörtöktől szombatig Câmpulung adott otthont az ifjúsági I-es asztaliteniszezők csapatbajnokságának, amit a háromszéki csapatok közül a Sepsi ISK fiú együttese zárt a legelőkelőbb, azaz a 12. helyen. A Kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK fiúcsapata a 13., míg a lánycsapat a 14. helyen végzett.

A Nagy Magor István, Balázs Gergő és Bokor Zoltán alkotta megyeszékhelyi csapat helyenként jól játszott, s ennek köszönhetően a realitásoknak megfelelő helyezést ért el – értékelt Kocsis Balázs edző, aki hozzátette, hgy a fiúk várhatóan még két évig ebben a formációban versenyeznek majd, így a hétvégi eredményük reménykeltő.

Az NMSK színeit képviselő fiúcsapat tagjai közül egyedül Medvés Antal tartozik az U18-as korosztályba, Chelmuş Ionuţ és Canea-Kocsis András jóval kisebb ennél, így a 13. hely elfogadható számukra. A Mike Boróka, Papp Rebeka és Oláh Kriszta alkotta lányformáció szereplése a vártnál gyengébbre sikerült, tudásuk alapján a lányoknak a 9–12., de akár az 5–8. helyen is lett volna keresnivalójuk – mondta edzőjük, Kerekes Barnabás.

A végeredmény, fiúk: 1. Konstancai Sportlíceum, 2. Buzăui MSC, 3. Besztercei MSC, …12. Sepsi ISK, 13. Nagy Mózes SK; lányok: 1. Konstancai Farul, 2. Medgyesi MSC, 3. Besztercei MSC, …14. Nagy Mózes SK.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük