Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Remekeltek sízőink

Remekeltek sízőink Sport

A sepsiszentgyörgyi és bodzafordulói Tanulók Házának sízői szombaton Törcsváron remekeltek a Fulg de Nea, azaz Hópehely-kupán, amely egyben az országos síbajnokság 3. fordulóját képezte, a brassói Tanulók Házának szervezésében.

A szentgyörgyi csapat nagyszerűen szerepelt annak ellenére, hogy mindössze két korosztályban – I–VIII. és IX–XII. osztályosok – hirdették meg a versenyt, így az elsősöknek a nyolcadikosokkal kellett versenyezniük. Kiemelendő, hogy csapatversenyben a szentgyörgyiek bizonyultak a legjobbnak, köszönhetően két első és egy második helyüknek.

Az ötödikes Bíró Maja második helyen végzett az I–VIII. osztályosok közt, míg a hetedikes Barta-Martina Máté első helyen zárt. A IX–XII. osztályosok közt a nyolcadikos Rápolti Erhard nem talált legyőzőre. Az elsős Florea Csanád a 8., a másodikos Perjessy Kata a 10, Szarukán Ábel a 17., Kala Örs pedig a 22 helyen zárt.

A bodzafordulói Tanulók Házának versenyzője, Muntean Lorena Elena a líceumisták mezőnyében bronzérmet szerzett. A sepsiszentgyörgyi csapatot Bocz Attila, a bodzafordulói csapatot pedig Floroianu Florentina edzette.

A következő, egyben utolsó futamot Kapnikbányán szervezik március 11–13. között, ahol a szentgyörgyiek megvédenék tavaly kiérdemelt Legjobb csapat címüket, és újból elhoznák a Gutâi-kupát.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük