Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rajtra vár az OSK

Rajtra vár az OSK Sport

Kedden délután a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzést vívta a Sepsi OSK I. ligás labdarúgócsapata, a keretbe néhány próbajátékon levő labdarúgó is befért. Az Afumaţi elleni meccs gól nélkül zárult.

 

A Sepsi OSK a Fejér – Răduțoiu, Damian, Dima, Grecu, Mitra, Herea, Iovu, Huiban, Preda, Veress felállításban lépett pályára, de játszott még: Pilibaitis, Kilyén, Burlacu, Opa Jean Francoise. A két csapat nem bírt egymással, csak helyzetekig jutottak a felek. A francia Opa Jean Francoise és a Bákóból érkező Daniel Preda próbajátékra érkezett a piros-fehérekhez, ám nem nyújtottak meggyőző teljesítményt. A sepsiszentgyörgyi keret még nem teljes, további erősítéseket helyeztek kilátásba az átigazolási határidő szeptemberi lejártáig. A piros-fehérek vezetősége jelenleg a montenegrói csatár Stefan Nikoliccsal (27 éves) és a magyar Pekár László (24 éves) támadó középpályással tárgyal többek között, de a hírek szerint az aradi UTA hálóőre, Bogdan Miron is ide szerződhet.

Az OSK vasárnap 18.30-tól debütál az élvonalban az Astra Giurgiu vendégeként, az összecsapásra szurkolói busz indul déli 12 órakor a stadion elől. Iratkozni ma 22 óráig lehet Gáspár Attilánál (0730.491.427, 8–16 óra között), illetve Szász József Stixinél (0749.635.634, 16–22 óra között).

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük