Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rajtra készül a KSE

Folytatja a ráhangolódást az augusztus utolsó hétvégéjén rajtoló bajnoki idényre a KSE III. ligás labdarúgócsapata, amely eddig hét edzőmérkőzést játszott, de további négy felkészülési találkozót is beterveztek a pontvadászat kezdetéig. A Román Labdarúgó-szövetség még nem készítette el a III. liga menetrendjét.

 

A II. ligás Szatmárnémeti Olimpiától elszenvedett 9-0 arányú vereség után a KSE 2-1-re legyőzte a harmadosztályos Szászhermányt, 7-2-re a IV. ligás Prázsmárt és 6-2-re a szintén IV. ligás Ozsdolát. Ezt követően, múlt szerdán a III. ligás FK Csíkszeredától 1-0 arányban kaptak ki, majd csütörtökön 4-1 arányban maradtak alul a szintén harmadosztályos Gyulafehérvárral szemben. Szombaton a IV. ligás Zernyestet gyűrték le 5-4-re.

Az eddigieken kívül még négy felkészülési mérkőzést is beterveztek, a kék-fehérek augusztus 9-én újra összecsapnak Csíkszeredával, ezúttal viszont a hargitai megyeszékhelyen. Augusztus 12-én Székelyudvarhelyre utaznak, majd 14-én a Lăcătuş-féle Steaua érkezik a Sinkovits Stadionba. Az augusztus 25–26-ai bajnoki rajt előtti utolsó edzőmeccset 19-én hazai pályán vívják a mieink, az ellenfél újfent Székelyudvarhely lesz.

Gazda József edző elégedett a felkészülés menetével, elmondása szerint 99 százalékban kialakult a keret, amellyel nekivágnak a harmadosztályos kihívásoknak. „Kemény edzőtáborozáson vagyunk túl, kissé kifáradtak a játékosok, de pár nap pihenés után a következő edzőmeccseken már úgy kell játszaniuk, mintha a bajnokságban tennék” – fogalmazott a tréner.

A KSE jelenlegi kerete: Bunduc Gabriel, Török Alex – Boriceanu Vlad, Tankó Zsolt, Bukur Róbert, Vulcan Szabolcs, Gajdó Tamás, Szabó Sándor, Gazda József, Păun Nicolae, Rancz Attila, Gajdó Gothárd, Incze Zsolt, Ștefănescu Marius, Babei Alin, Kurtuly Róbert, Gáll Attila, Albu Norbert, Istrate Dorin, Oláh Barna.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük