Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rajt az V. ligában is

Rajt az V. ligában is Sport

A több mint három hónapos, hosszú téli szünetet követően hétvégén folytatódik a labdarúgó V. liga 2016–2017-es kiírása, ahol a tizenegy talpon maradt együttes az alapszakaszból hátralevő kilenc fordulóban küzd meg a rájátszást érő első négy hely valamelyikéért. A rájátszás végén az első két helyezett feljut a IV. ligába.

Az V. liga alapszakaszából további kilenc forduló van hátra, május 13-ra már kiderül, melyik az a négy alakulat, amely a rájátszásban a feljutásért kergetheti a labdát május 20. és június 18. között. A rájátszás a Kézdiszentkereszti Nemere kizárása miatt vált szükségessé. Az előző szezonhoz hasonlóan a play-off-ba az alakulatok magukkal viszik az egymás elleni eredményeket, majd újabb hat fordulóban oda-vissza megmérkőznek és a végén kiderül, melyik két alakulat indulhat ősszel a IV. ligában.

A tavaszi rajtot Dálnok csapata várja az élről 33 ponttal, megelőzve a 31 pontos Bodzafordulót, míg a harmadik és negyedik helyen álló Zágon és Kökös, némileg lemaradva 22, illetve 21 pontot összegzett eddig. Vasárnap bepótolták a tavaly novemberi 11. fordulóból az időjárás viszontagságai miatt elmaradt mérkőzéseket, a következő eredményekkel: Maksa – Bodzaforduló 0-2 és Szitabodza Nagybacon 5-2.

A tavaszi idény programja:

  1. forduló (március 18–19., kezdési időpont: ifik 12.45, felnőttek 15 órától): Szitabodza–Hidvég, Dálnok–Bodzaforduló, Bodok–Szotyor, Nagybacon–Kökös, Kommandó–Zágon, Maksa áll.
  2. forduló (március 25–26.): Hidvég–Dálnok, Maksa–Bodok, Szotyor–Nagybacon, Kökös–Kommandó, Zágon–Szitabodza, Bodzaforduló áll.
  3. forduló (április 1–2.): Szitabodza–Dálnok, Bodok–Bodzaforduló, Nagybacon–Maksa, Kommandó–Szotyor, Zágon–Kökös, Hidvég szabadnapos.
  4. forduló (április 8–9.): Hidvég–Bodok, Bodzaforduló–Nagybacon, Maksa–Kommandó, Szotyor–Zágon, Szitabodza–Kökös, Dálnok áll.
  5. forduló (április 15.): Bodok–Dálnok, Nagybacon–Hidvég, Kommandó–Bodzaforduló, Zágon–Maksa, Kökös–Szotyor, Szitabodza szabadnapos.
  6. forduló (április 22–23.): Dálnok–Nagybacon, Hidvég–Kommandó, Bodzaforduló–Zágon, Maksa–Kökös, Szitabodza–Szotyor, Bodok áll.
  7. forduló (április 29–30.): Bodok–Szitabodza, Kommandó–Dálnok, Zágon–Hidvég, Kökös–Bodzaforduló, Szotyor–Maksa, Nagybacon áll.
  8. forduló (május 6–7.): Bodok–Nagybacon, Dálnok–Zágon, Hidvég–Kökös, Bodzaforduló–Szotyor, Szitabodza–Maksa, Kommandó áll.
  9. forduló (május 13.): Bodzaforduló–Maksa, Szotyor–Hidvég, Kökös–Dálnok, Kommandó–Bodok, Nagybacon–Szitabodza, Zágon szabadnapos.
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük