Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rajt a palánk alatt

Rajt a palánk alatt Sport

Tizenhárom csapat részvételével hétvégén megkezdődik az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság. A háromszoros bajnok és háromszoros kupagyőztes Sepsi–SIC szombaton 19 órától a Târgoviște csapatát fogadja a Sepsi Arénában.

Amint arról beszámoltunk, a csapatokat két értékcsoportba sorolta a szakszövetség, az elsőben találjuk a címvédő Sepsi–SIC-et, míg a másodikban a fiatal erőkből álló Kézdivásárhelyi SE-t. A pontvadászat első szakaszában, október 6. – december 19. között oda-vissza alapon mérkőznek egymással a felek a hat csapatos A-csoportban és a hét csapatos B-csoportban.

A hétvégi nyitókörben az eredeti hat helyett mindössze három mérkőzést fognak lejátszani, a többit elnapolták. A szombaton 18 órakor kezdődő Szatmárnémeti–Arad mérkőzés indítja a sort, ezt követi 19 órától az utóbbi két bajnokcsapat összecsapása a Sepsi Arénában. Értesüléseink szerint târgoviştei szurkolótábor is elkíséri Cătălin Tănase együttesét.

A B jelű csoportban mindössze egy mérkőzést rendeznek, vasárnap a Konstancai Phoenix a Rapidot fogadja. A KSE szünnapos az első játéknapon, Ljubomir Kolarevic együttese október 13-án mutatkozik be az élvonalban, amikor a Konstancai Phoenix-et látja vendégül a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük