Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Pontszerzési szándékkal

Pontszerzési szándékkal Sport

Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban jelenleg negyedik Sepsi OSK ma 21 órától a Bukaresti Dinamo vendégeként lép pályára a Ştefan cel Mare Stadionban. A háromszéki csapat folytatná az utóbbi hetek jó szériáját, és pontot vagy pontokat hozna Bukarestből.

A Voluntari elleni gyengébb játékot felejtendő pontszerzési szándékkal utazik a fővárosba a Sepsi OSK, amely legutóbb augusztus 19-én érezte a vereség ízét a bajnokságban. A jelenleg 10. Dinamo kisebb hullámvölgybe került, emiatt Florin Bratu helyét a klub korábbi sztárjátékosa, a legutóbb a FC Voluntarit edző Claudiu Niculescu vette át.
A két csapat közti mérleg a Dinamo felé billen, ugyanis a tavalyi pontvadászat alapszakaszában előbb 1–0, majd 3–0 arányban győzött az OSK-val szemben, majd az alsóházi rájátszásban fordult a kocka, hazai környezetben emlékezetes mérkőzésen nyertek 2–0-ra a sepsiszentgyörgyiek, illetve az utolsó játéknapon gól nélküli döntetlent vívtak egymással.
Labdarúgás, I. liga, a 10. forduló menetrendje: ma 21 órától Dinamo – Sepsi OSK; szombaton 19.15-től Voluntari – Botoşani; vasárnap 16 órától Medgyes – Jászvásár, 18 órától Viitorul – Astra, 21 órától Hermannstadt – FCSB; hétfőn 18 órától Chiajna – Călăraşi, 21 órától Kolozsvár – Krajova. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük