Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Önvédelmi képzés nőknek

Önvédelmi képzés nőknek Sport

Nők számára indít intenzív önvédelmi képzést az Art of the Samurai harcművészeti sportklub. Szőke Attila sensei szerint az alapvető önvédelmi felkészítők minden nőnek hasznára válhatnak.

A dzsiudzsicu alapú képzésre bárki jelentkezhet, a csoportos foglalkozások mellett személyi edzéseket is tartanak, melyek során tapasztal edzők oktatják a különböző gyakorlatokat. Az edzések alatt olyan hasznos technikákat tanítanak, amelyek által sikerül elsajátítani azokat a mozdulatokat, amelyekkel reagálni lehet a támadások különböző formáira, és segíthetnek gyorsan cselekedni stresszhelyzetben.

Szőke Attila elmondta: az edzéseket kortól függetlenül ajánlják minden nőnek, már az első alkalommal használható tudásra tesznek szert a résztvevők. „A dzsiudzsicu alapú önvédelmi képzések célja nem az, hogy a nők férfiként harcoljanak, hanem hogy a nőiességük megőrzése mellett megtanulják megvédeni magukat. Tanfolyamunkra olyan nők, lányok jelentkezését várjuk, akik szeretnének néhány gyors, jól működő fogást elsajátítani. Az edzések során úgynevezett tesztnapokat is tartunk, amikor éles helyzetbe hozzuk a résztvevőket” – magyarázta a sensei.

A képzésbe bármikor be lehet kapcsolódni, az edzéseket Sepsiszentgyörgyön, a Nicolae Bălcescu utcai egykori varroda harmadik emeletén tartják. Érdeklődni, jelentkezni a 0724.479.338-as telefonszámon lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük