Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Off-road Papolcon

Off-road Papolcon Sport

Szombaton és vasárnap a sepsiszentgyörgyi Auto Crono Club, a zágoni és papolci motorosok, valamint az Adventure 4×4 Covasna szervezésében első alkalommal hozták tető alá az Endurance off-road nevű rendezvényt Papolcon.

 

Simon Árpádtól, az Auto Crono vezetőjétől megtudtuk: közel 30 személy nevezett be a megméretésre, más megyékből, illetve az anyaországból is érkeztek. A résztvevőknek egy 7 kilométeres pályával kellett megbirkózniuk öt kategóriában: motor, ATV, open, standard-B és standard-A.

A motorosok között első lett Costea Oliviu (Kovászna), ATV-ben Vojkuj Zsolt jeleskedett (Sepsiszentgyörgy), Openben Fehér Attila és Koncz Ferencz (Magyarország), Standard B-ben Barabás Ferenc és Barabás Tamás (Brassó), míg Standard A-ban Tankó Sándor és György Szakács Zoltán (Kézdivásárhely) ért el első helyezést.

Ezenkívül a bátrabban egy éjszakai futamon is kipróbálhatták magukat, az ún. night trial openen, melyben a 2000 köbcenti feletti kategóriát lapunk munkatársa, Lakatos László és Bardócz Csaba nyerte meg, a 2000 cm³ alatti kategória győztese pedig a Tankó–György páros lett. Simon Árpád köszöni a papolci Imreh Albert Közbirtokosságnak és a zágoni önkormányzatnak a verseny lebonyolításához nyújtott segítségét.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások