Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nyílt napok a jégpályán

Nyílt napok a jégpályán Sport

A Bevezetés a sportba program keretében mával kezdődően április 27-ig Nyílt napokat szervez Sepsiszentgyörgyön a Királypingvinek Sportegyesület. A 17 napos program célja, hogy a nagycsoportos, előkészítős és első osztályos gyermekek szülei betekintést nyerjenek a sátortetős műjégpályán zajló tevékenységekbe.

Ma a Székely Mikó Kollégium tanulói és szüleik kezdnek, a hónap folyamán a város további iskolái is sorra kerülnek. Április az óvodák hónapja, 18-án a Néri Szent Fülöp Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda diákjainak szülei tekinthetik meg gyermekeiket sporttevékenységük közben, majd a többi óvoda következik egészen április 27-ig.
A Nyílt napok alatt 16.30 és 17.30 között zajlik a „bemutató” korcsolyaoktatás, erre zsíros kenyérrel és meleg teával várják az érdeklődő szülőket, akik számára bemutatófilmet vetítenek. Az egyórás bemutató korcsolyaoktatást követően szabad korcsolyázásra van lehetősége a résztvevő családoknak.
Sepsiszentgyörgy önkormányzata a Királypingvinek Sportegyesülettel partnerségben tavaly októberben indította el a Bevezetés a sportba című programot a Sepsi Arénában, melynek célja, hogy a gyerekek játékos módon ismerkedjenek a sporttal. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük