Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nincs mese, győzni kell!

Nincs mese, győzni kell! Sport

Hatalmas tétje van a Sepsi-SIC ma esti görögországi vendégszereplésének, ahol a sepsiszentgyörgyiek jó játékkal bejuthatnak a női kosárlabda Európa-kupa legjobb tizenhat csapata közé. A zöld-fehér mezesek lépéselőnyből várják az Olympiakosz Pireusz elleni, 18 órakor kezdődő összecsapást, miután egy héttel ezelőtt négy pontos győzelmet arattak a Sepsi Arénában.

A Sepsi-SIC múlt csütörtökön frenetikus hangulatú mérkőzésen kényszerítette térdre a nagynevű Olympiakosz Pireuszt a Sepsi Aréna telt lelátói előtt, a 2500 fős szurkolótábor biztatásától kísérve a Mikes-csapat 59–55-öt (10–18, 23–13, 8–16, 18–8) vert rá a görög együttesre, azaz négypontos előnyből várja a ma esti összecsapást. A Székely Légió által biztosított szenzációs hangulat a nemzetközi szakszövetség elismerését is kiérdemelte, méltán.

Az odavágó hősei a 16 pontig jutó csapatkapitány Gödri-Părău, a 14 pontos Marshall, a 13 lepattanót összeszedő Kress és a négy triplát szóró Webb voltak. Adrienne Webb hárompontosai ma este is jól jöhetnek majd az athéni katlanban, az amerikai játékos a vasárnapi, Temesvár elleni bajnokin új csúcsot állított be a Nemzeti Ligában azzal, hogy háromszor volt eredményes a hárompontos vonal mögül.

Zoran Mikes vezetőedző a történelmi siker után óvatosan fogalmazott, mint mondta, még csak félúton járnak. „Örvendetes, hogy két negyedet is 10 pontos különbséggel nyertünk meg. Nagyon örülünk, csodálatos teljesítmény, szép játék volt, egyértelműen élvezni fogjuk a visszavágót is” – nyilatkozta a bosnyák szakember.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. december 21., 15:11
    ÉRTÉKELÉS: -1

    Ki mondta azt hogy gyozni kell ? Nem kell gyozni . ne kapni ki tobb mind 3 pont .ez a lenyeg .es meg lehet volna emlitteni azt a mareknyi szekelyt is aki elkiseri a csapatot . nem volt titok az hogy mennek szurkolok .