Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem talált legyőzőre

Nem talált legyőzőre Sport

Ismét hallattak magukról a háromszéki íjászok, akik szombaton teremíjász-bajnokságon, az úgynevezett IFAA Online kiíráson tették próbára magukat. Az első versenyszámban 6–28 méter közötti távolságokra voltak kifüggesztve a céltáblák, míg a második versenyszámban 18 méterről kellett célba lőni.

 

A verseny különlegességét az adta, hogy ugyanabban az időben az ország öt településén szervezte meg azt a Romániai Terep és Történelmi Íjász-szövetség, öt íjászklub közreműködésével: Nagyszebenben, Bukarestben, Jászvásáron, Aradon és Korondon. Összesen 220 íjász mérte össze tudását, Horvátországból és Magyarországról is érkeztek résztvevők.

A verseny lejártával összesítették a versenyzők pontszámát, így alakult ki a végső sorrend, a legjobbakat éremmel és oklevéllel díjazták. A kézdialmási Kádár András – aki Korondon lőtt célba – vadászreflex kategóriában nem talált legyőzőre, a dobogó második és harmadik fokát két magyarországi íjász érdemelte ki, akik az aradi versenyen szerepeltek. Ugyanebben a kategóriában a kézdiszentléleki Tamás Elemér kilencedik lett. A hagyományos reflex kategóriában induló kézdivásárhelyi Luka Lóránt hatodikként végzett.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük