Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem kímélik magukat

Nem kímélik magukat Sport

Három edzőmérkőzést játszott az elmúlt napokban a III. liga augusztus végi rajtjára készülő Kézdivásárhelyi SE labdarúgócsapata, amelynek felkészülési programját alaposan a feje tetejére állította a Román Labdarúgó-szövetség (FRF).

Félbe kell szakítania edzőtábora programját a KSE-nek amiatt, hogy a FRF szerdára ütemezte be a Román-kupa első fordulóját, amikor is a céhes városiaknak Gelencére kell utazniuk, ahol 17.30-tól a megyei bajnok és kupagyőztes Nemerével kell összemérjék erejüket. „Végül is ez a mérkőzés is egy remek felkészülési lehetőség” – fogalmazott Gazda József, a kézdiek edzőjátékosa, akinek vezényletével szombatig a helyi sportbázison alapoznak a fiúk.
A KSE múlt szerdán 12–0-ra gyűrte le a Berecki FC-t, csütörtökön pedig 3–2-re nyert Szászhermány ellenében. Szombaton a III. ligába frissen feljutott Brassói ASR otthonában 3–1-es vereséget szenvedtek.
– Jól zajlik a felkészülés, kemény edzésekkel terheljük a fiúkat, a zsinórbeli több edzőmeccs is azért volt, hogy megerőltessék magukat – tette hozzá Gazda József.
A felkészülési mérkőzések sorát augusztus 4-én 11 órától Zágon ellen folytatják hazai pályán, majd augusztus 8-án 18 órától az FK Csíkszeredát látják vendégül.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük