Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem hagyta magát

Nem hagyta magát Sport

Győzelemmel felérő döntetlent ért el a kovásznai Mezei Gabriella ökölvívó múlt szombaton Koppenhágában, egy nemzetközi, négymenetes bokszmeccsen a 27 éves, dán Diana Nadim ellen. A pehelysúlyú kategóriás meccsen a Székely Kobra kétszer is földre küldte ellenfelét, viszont ez nem volt elég a bíráknak.

Kiélezett összecsapást vívtak a felek a dán fővárosban, Mezei nem sokat teketóriázott, több erős ütést is bevitt, két alkalommal pedig földre küldte ellenfelét.
„Gabriella ezúttal is nagyobb súlycsoportban lépett ringbe, és kiválóan teljesített, ügyesen bevitte a balhorgokat, az első és a harmadik menetben is leütötte a dán bokszolót, viszont a bíró egyszer sem számolt rá. Ez a döntetlen felér számunkra egy győzelemmel, hasznos tapasztalat volt egy masszívabb ökölvívó ellen” – nyilatkozta Mezei edzője, Pap Ferenc, megköszönve Bartis Levente, Eklinger Endre, a Zhang család és a Reselecto támogatását.
A székely sportoló a harmatsúlyú világranglista 62. helyét foglalja el. A három éve bokszoló Mezei tarsolyában 28 nemzetközi mérkőzés van, ebből négy döntetlen mellett kilencet megnyert – hármat kiütéssel –, és tizenötször veszített. <

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások