Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem bírták a végjátékot

Nem bírták a végjátékot Sport

Szerdán elszenvedte második idénybeli vereségét a Kézdivásárhelyi SE felnőtt női kosárlabdacsapata a Nemzeti Liga B-értékcsopotjában. A vásárhelyiek csatájában a kék-fehér mezesek kilenc ponttal maradtak alul Marosvásárhelyen.

A pontvadászat 3. fordulójában kissé görcsösen kezdtek a kézdivásárhelyi lányok, valószínűleg még élénken élt bennük a hétvégi, Konstanca elleni vereség. A marosiak ellenben már az első tíz perc végére 7 pontos előnyre tettek szert (17–10). A második negyedben viszont Ljubomir Kolarevic tanítványai tartották kezükben az irányítást, és elsősorban Mobley és Holinka-Miklós Hanna leleményességének köszönhetően 33–30-nál átvették a vezetést. A nagyszünet előtti másfél percben azonban nem tudtak gyűrűbe találni, míg a hazaiak öt pontot dobtak, így 35–33-as állásnál fordultak.

Ezután kiegyenlítetté vált a játék, kosárra kosár volt a válasz, egyik csapat sem tudott elhúzni (47–45). A zárószakaszban a vékony cserepaddal rendelkező KSE elfáradt, így nem tudta izgalmassá tenni a véghajrát, a marosiak második győzelmüket aratták. 62–53 (17–10, 18–23, 12–12, 17–12).

A KSE csapata: Mobley 26/3 pont és 13 lepattanó, Holinka-Miklós 14/9, Bölöni 7/3, Csurulya 4, Dănălache 4, Debreczi 2, Czimbalmos, Istók, Voloncs, Lénárt, Ardelean. A KSE hétvégi, Alexandria elleni meccsét elnapolták, így legközelebb október 27-én mérkőznek a fővárosban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük