Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nekimegyünk a törököknek

Nekimegyünk a törököknek Sport

Ma 19 órától hazai pályán debütál az Európa-kupában a Sepsi–SIC női kosárlabdacsapata, amely a D-csoport 2. fordulójában a komoly játékerőt képviselő török Hatay BB-t látja vendégül a Sepsi Arénában.

 

Mint ismeretes, a sepsiszentgyörgyiek a múlt heti első körben a lengyel Energa Torun vendégeként, sok hibát vétve 84-69 arányú vereséget szenvedtek. A zöld–fehérek azóta megnyertek egy bajnokit a hazai Nemzeti Ligában, a Galaci Phoenixet 82-69-re győzték le.

Zoran Mikes vezetőedző a szombati találkozó után hangsúlyozta, ebben a számukra zsúfolt versenynaptárban el kell felejteniük, ami mögöttük van és folyamatosan a következő mérkőzésre kell koncentrálniuk.

– A Hatay BB ellen lesz a legnehezebb mérkőzésünk taktikailag és fizikailag is, viszont mentálisan ez lesz a legkönnyebb, mert nincs, amit veszítenünk. A legtöbbet kell kihoznunk magunkból, és ha ezt megtesszük, senki nem lesz csalódott az eredménytől függetlenül. Ha nyerünk, az lesz az Európa-kupa legnagyobb meglepetése, hiszen a törökök olyan csapatot építettek, amely a versenykiírás megnyerésére hajt. A lányok mindent megtesznek a Hatay ellen – nyilatkozta a mérkőzés után Zoran Mikes vezetőedző, kiemelve, hogy a sérült játékosok miatt nem keresnek kifogásokat, próbálják a lehető legjobb lehetőséget megtalálni, és igyekeznek az új játékost a lehető legjobban beépíteni a csapatba.

A szurkolók a városi autóbuszokkal is kijuthatnak a Sepsi Arénához, a jegyek ára 2 lej. A 17.15-ös, a 17.45-ös, a 18 órai és a 18.15-ös járat az új negyedi végállomásról indul, majd a Lidl szupermarket mellett elhaladva érkezik meg az Arénához. A 17.30-as és a 18.30-as járat az Állomás negyed érintésével megy ki a sportlétesítményhez. A mérkőzés vége után is igénybe lehet venni a buszokat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük