Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Negyedikek a kosarasok

Negyedikek a kosarasok Sport

Hétvégén Kolozsváron, a Julius Mall szomszédságában kialakított pályákon zajlott a női 3×3 elleni országos kosárlabda-bajnokság 2. fordulója. A Sport Arena által szervezett eseményen 12 csapat tette tiszteletét, köztük a Kézdivásárhelyi SE.

Amint arról már beszámoltunk, a Román Kosárlabda-szövetség kötelezi a felnőtt együtteseket, hogy a nyári 3×3 elleni sorozat legalább négy állomásán részt vegyenek, ellenkező esetben nem indulhatnak a kosárlabda-bajnokságban. A KSE-t az A-csoportba sorolták be a bukaresti Agro Squad és a kolozsvári Basket Band társaságában. A kék-fehérek első mérkőzésükön 11–15 arányban alulmaradtak az Agro Squaddal szemben, majd a Basket Bandet 16–5-re győzték le, így második helyről jutottak a legjobb nyolc közé.

A Ljubomir Koalrevic és Minescu János edzette lányok a negyeddöntőben 15–6 verték a szintén kolozsvári Wild Cats csapatát, az elődöntőben viszont a sors a főesélyessel hozta össze őket, a négy válogatott játékossal (Gabriela Mărginean, Ancuţa Stoenescu, Dora Ardelean, Kilin Tünde) felálló Ştiinţa Bukaresttel, amely 14–6 arányú győzelmet aratott. A torna végeredménye: 1. Ştiinţa, 2. Agro Squad, 3. Temesvár, 4. KSE, 5. Wild Cats.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük