Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Negyedik a Sepsi ISK

Negyedik a Sepsi ISK Sport

Háromszék képviselője, a Sepsiszentgyörgyi ISK csapata a negyedik helyen végzett a Szabó Kati Sportcsarnokban múlt héten lezajlott U13-as kosárlabda-bajnokság nyolcas döntőjében. A Bernád Levente és Bordás Noémi Ágota irányította lányok a bronzmeccsen Szászrégennel szemben hajtottak fejet.

A Sepsi ISK első két mérkőzését elveszítette a csoportkörben, előbb a Brassói Olimpiától kaptak ki 61–53-ra, majd a későbbi bronzérmes Szászrégeni Al. Ceuşianu ISK győzte le őket 56–44 arányban. Az utolsó csoportmérkőzésen megrázták magukat, és 43–31 arányban legyűrték a Bukaresti 4-es számú ISK-t, és jobb kosárarányuknak, illetve a körbeveréseknek köszönhetően másodikként végeztek csoportjukban.

Lányaink az elődöntőben a későbbi bajnokkal, azaz a Bukaresti Olimpiával szemben maradtak alul (55–26), majd a bronzmeccsen újfent kikaptak a szászrégeniektől (74–39), így negyedikek lettek. A bajnoki cím a Bukaresti Olimpiának jutott, miután a fináléban 62–48-ra győzte le a Temesvári Begát.

A Sepsi ISK csapata: Páll Hanna, Csiszér Abigél, Damokos Zsófia, Berekméri-Erdélyi Boróka, Tunyogi Boróka, Tompa Flávia, Székely Nikolett, Balogh Antónia, Mátyás Emese, Nemes Gréta, Bogyó Abigél, Botos Petra, Szász Nóra, György-Burián Bíborka (edző: Bernád Levente/segédedző: Bordás Noémi Ágota).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük