Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Neagoe bízik a csapatában

Neagoe bízik a csapatában Sport

A FCSB ellen 2–0-ra elveszített fővárosi találkozó után újabb kemény kiszállás vár a Sepsi OSK labdarúgócsapatára, amely ma 18 órától Botoşaniban igyekszik megszerezni szezonbeli első idegenbeli győzelmét. A játékosok az edzői stáb vezetésével egész múlt héten erre készültek, most már a pályán kell megmutassák, mire képesek.

– Újabb nehéz mérkőzés vár ránk, újra idegenben kell pályára lépnünk, miután legutóbb a FCSB ellen meccseltünk a Nemzeti Arénában. Egy nagyon jó csapattal találkozunk ma, amely tavaly is a végsőkig küzdött a play off-ba kerülésért, de bízom a legényekben, keményen készültek az elmúlt napokban, sikerült túllépni a fővárosi kudarcon, amelyet igazságtalannak érzek. Remélem jobban fogunk játszani mint Bukarestben tettük, és bízom a kedvező eredményben – fejtette ki pénteki sajtótájékoztatóján Eugen Neagoe vezetőedző.
A Sepsi OSK teljes kerete a vezetőedző rendelkezésére áll, egyedül Ionut Ursu küzd apróbb térdproblémával.
Az előző idényben négy alkalommal került szembe egymással a két együttes, három alkalommal a moldvaiak nyertek, egyszer döntetlen született. Az alapszakaszban előbb 5–1, majd 2–0 arányú vereséget szenvedett az OSK, majd az alsóházi rájátszásban egy 2–2-es döntetlen után 1–0 arányban ismét alulmaradt.
– Közismert tény, hogy hazai pályán félelmetes ellenfél Botoşani, nagyon nehéz győztesen távozni onnan, és hiába nézzük azt, hogy idén csak egy meccset nyertek, mert ez csalóka, elég nehéz programjuk volt, értékes játékosaik vannak, és nem adják könnyen a három pontot. Koncentráltságot kértem a fiúktól, és bízom benne, hogy olyan mentális állapotban lesznek, és olyan önbizalommal és csapategységgel fogunk felmenni a pályára, ami elengedő lesz a győzelemhez – tette hozzá a nemrég 51. életévét betöltő oltyán szakember.
A 6. forduló eddigi eredményei: Chiajna – Astra Giurgiu 0–3, Călăraşi – Jászvásár 2–0, Dinamo – Hermannstadt 2–1, Medgyesi Gázmetán – Kolozsvári CFR 0–0. A Viitorul – FCSB elleni rangadó tegnap esti lapzártánk után kezdődött. A mai program: 18 órától: Botoşani – Sepsi OSK, 21 órától Voluntari – Krajova. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük