Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Napi edzésekkel hangolnak

Napi edzésekkel hangolnak Sport

Január 5. óta napi egy edzéssel hangolódik a január 22-ei bajnoki rajtra a Sepsi Futsal együttese, amelynek keretében nem történt számottevő változás a téli szünetben. A zöld-fehérek pokoli évkezdésre számíthatnak, ugyanis az idei első játéknapon a Temesvári Informatikát fogadják.

Farkas Attilától, a sepsiszentgyörgyi futsalcsapat edzőjétől megtudtuk, nem hosszabbítottak szerződést Dániel Raymonddal, akivel decemberig tartott a megállapodás. Más távozó nincs, és új szerzeményt sem igazoltak.
– A klubvezetéssel úgy döntöttünk, a szezon hátralevő részében a csapatépítésre koncentrálunk, igyekszünk minél több játéklehetőséget adni a helyi fiataloknak, hogy tapasztalatot, bátorságot szerezzenek, és a közeljövőben ki­egyensúlyozottabb teljesítményt nyújtsanak. Idén nagyon szoros a mezőny, kemények az ellenfelek, nehéz feljebb lépni a rangsorban, a célkitűzésünk továbbra is az, hogy bejussunk a rájátszásba – fejtette ki Farkas Attila.
Az első erőpróba január 22-én, vasárnap vár a 8. helyen álló zöld-fehérekre, 17 órától az idegenlégiósokkal teletűzdelt Temesvári Informatikát látják vendégül.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük