Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mozgó Délután negyedik éve

Mozgó Délután negyedik éve Sport

Múlt csütörtökön a Zöld Nap Egyesület és Kézdivásárhely önkormányzatának sportirodája a helyi sportcsarnokban idén első alkalommal rendezett Mozgó Délutánt.

17 és 19 óra között mintegy 90 személy fordult meg a sportcsarnokban, és mindenki megtalálhatta a számára megfelelő mozgásformát. Az érdeklődők asztaliteniszezhettek, szaladhattak, „kincset” (használt gombokat) kereshettek, majd azokat felhasználva illusztrációkat készíthettek, mikádóval, illetve memóriakártyákkal szórakozhattak kedvükre, Bandi Iringó vezetésével kipróbálhatták a kangoo jumps-ot, emellett dekázóversenyen bizonyíthatták rátermettségüket.

Ráduly Attila, a Zöld Nap Egyesület elnöke megkeresésünkre elmondta: „2014 októberében azzal a céllal szerveztük meg az eseményt, hogy a hosszú őszi, majd téli estéket mozgással tegyük színesebbé. Jó ideig havonta, az utóbbi időben kéthavonta tartjuk a rendezvényt. Mindenki hozza a saját táborát, és örömömre szolgál, hogy sok, egyébként az utcán lézengő gyerek hasznosan tölt el néhány órát ilyenkor.”

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük