Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Most tovább menetelnének

Most tovább menetelnének Sport

Többek között török és orosz ellenfél vár a román bajnok Sepsi–SIC-re a második számú női kosárlabdakupa október 24-én induló csoportkörében. Tegnap, 95 nappal az Európa-kupa kezdete előtt Münchenben a FIBA elkészítette a csoportbeosztásokat.

Az Európa-kupába összesen 40 csapat nevezett a 2018/19-es rajtra, hozzájuk csatlakozik majd az Euroliga-selejtezők négy vesztese. Egyedüli romániai csapatként a Sepsi–SIC a főtáblán kezd a Keleti Konferenciában, mégpedig a D-csoportban, amelynek kiemeltje a török Mersin Buyuksehir. Másodikként az orosz Enisey Krasznojarszk került a négyesbe, harmadikként a sepsiszentgyörgyi alakulat, míg a negyedik helyért a lengyel Basket 90 Gdynia és a török Orman Gencik küzd meg a selejtezőben.
Mint ismeretes, az Európa-kupa előző idényében a Sepsi–SIC csoportmásodikként lépett tovább ugyancsak a D-csoportból, a Zoran Mikes irányította zöld-fehér mezeseket a görög sztárcsapat, az Olympiakosz Pireusz állította meg a legjobb tizenhatba jutásért vívott párharcban. Mindhárom magyar csapat, a bronzérmes UNI Győr, az Aluinvent DVTK és a VBW CEKK Cegléd is a főtáblán kezd a Nyugati Konferenciában. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük