Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Miben rúgja a bőrt idén Messi és Ronaldo?

Miben rúgja a bőrt idén Messi és Ronaldo? Sport

Közel egy évtized után a futballvilág legnagyobb sztárjai, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo más-más bajokságban játszanak, miután Ronaldo idén nyáron a Real Madridból a Juventus Torinó csapatába igazolt. Na de milyen focicipőben lépnek pályára ebben a szezonban a klasszis játékosok?

Mind a spanyol, mind pedig az olasz bajnokság küzdelmei ezen a hétvégén kezdődtek el. Cristiano Ronaldo győzelemmel mutatkozott be új csapatában, szombaton a Juventus 3-2-re győzte le a Chievo Verona csapatát. Bár a portugál nem szerzett gólt, több veszélyes próbálkozása is volt. A Barcelona 3-0-ás győzelmet aratott a Deportivo Alaves ellen, amelyből Messi két góllal vette ki a részét.

Annak ellenére, hogy ezután nem ugyanabban a bajnokságban kergeti a labdát a két sztárjátékos, kereskedelmi szempontból továbbra is erős verseny várható közöttük, hiszen ők az Adidas, illetve a Nike sportszergyártók legfontosabb arcai. Mindkét játékos intenzíven részt vesz a partnerek termékeinek reklámozásában, különösen a futballcipőkében, hiszen ezeket használják legtöbbet.

Messi számos különböző Adidas lábbelit viselt az évek során, az utóbbi szezonokban pedig a Nemezis termékcsalád arca. Az argentinnak saját, egyedi kialakítású modellje van, amely a Nemezis Messi nevet viseli, ezt fogja a most kezdődő szezonban is használni. Az eddigi meccsek alapján úgy tűnik, hogy Messi lecseréli az oroszországi világbajnokságon használt világos zöld cipőit egy fehér, fekete és kék színkombinációra.

Az Adidas Nemezis Messi 18.1 elnevezésű cipő az agilis, gyors játékosoknak készült, akik előszeretettel cselezgetnek és szlalomoznak az ellenfél védői között. A cipő sarkán Lionel Messi személyes logója is megjelenik. Ha valaki ugyanabban a cipőben szeretne focizni, mint az argentin szupersztár, akkor egy jelentősebb összeget kell erre áldoznia. Az Adidas hivatalos honlapja szerint a Nemezis Messi 18.1 cipő 219,95 euróba, tehát körülbelül 1000 lejbe kerül, de más verziókhoz kevesebbért is hozzá lehet jutni.

Ronaldo az amerikai Nike cég lábbeliit viseli, és a Juventus színeiben tett első megjelenései alapján a Nike Mercurial Vapor 360 Elite cipőt részesíti előnyben, amelyet az oroszországi világbajnokságon is használt. A portugál klasszis a fehér, narancsságra és metál szürke színkombinációt választotta, de ez a szezon előrehaladtával még változhat, amennyiben a Nike újabb modellekkel áll elő.

A Nike Mercurial Vapor 360 Elite modellhez jelenleg akciós áron lehet hozzájutni a Nike hivatalos weboldalán. Ha meg szeretnénk vásárolni a Ronaldo által használt cipőt magunknak, akkor 167,97 eurót, vagyis körülbelül 780 lejt kell fizetnünk érte.

(goal.com)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük