Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megvannak az elődöntősök

Megvannak az elődöntősök Sport

Nem tudott meglepetést okozni a szatmárnémeti gárda a női kosárlabda Nemzeti Liga negyeddöntőjében. Az első mérkőzést ugyan megnyerte a VSK, de a másik két felvonásban fejet hajtott Târgovişte előtt, amely utolsó csapatként jutott elődöntőbe.

Vasárnap este az 57-43-ra végződött Târgovişte – Szatmárnémeti mérkőzéssel teljessé vált a női kosárlabda Nemzeti Liga elődöntős mezőnye, a kupagyőztes déliek 2-1 arányban lépték le az északiakat, és már a Kolozsvári Egyetem ellen készülhetnek a legjobb négy között.

Az Alexandriát 2-0 arányban búcsúztató címvédő Sepsi–SIC számára Brassón keresztül vezet az út a fináléba. A két nyertes meccsig tartó párbaj szombaton kezdődik, a két együttes 19 órától feszül egymásnak a Szabó Kati Sportcsarnokban. A második mérkőzést a jövő hét közepén a Cenk-alatti városban vívják a felek. Amennyiben egy harmadik összecsapásra is szükség lesz, azt április 15-re ütemezik be Sepsiszentgyörgyön. A döntőbe jutott csapatok előreláthatóan április 20-án vagy 21-én, április 26-án vagy 27-én, illetve április 30-án küzdenek meg a bajnoki címért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük